Sejling Præstemark 6, 8600 Silkeborg

185 m2 villa

Kontant 2.695.000 kr.

Spændende villa med god planløsning i Sejling


Nær naturen og et stort, grønt fællesareal

I Sejling ligger denne velholdte villa med tre værelser, to badeværelser, et køkken-alrum og en stue, der tilsammen sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. I 2018 er køkken-alrummet, stuen og gangen renoveret med Troldtekt-lofter, trægulve, maling og integrerede spots. Endelig er beliggenheden skøn, hvis I vil bo nær naturen og samtidig have hverdagens gøremål inden for overskuelig rækkevidde.

GOD PLANLØSNING MED PLADS TIL ALLE
Boligens hjerterum er det store opholdsmiljø med åben forbindelse mellem stuen og køkken-alrummet, hvilket skaber en let og indbydende stemning, som forstærkes af lysindfaldet. Oveni gør indretningen det muligt at samles på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter.

Køkkenet fra 2018 har en køkkenø og god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed har stuen dobbeltdøre til verandaen mod vest, ligesom køkken-alrummet har udgang til terrassen, der forener inde og ude. Videre rummer stueetagen et badeværelse og et bryggers. Førstesalen har en soveafdeling, så I kan trække jer tilbage og slappe af i private omgivelser. Heroppe findes et badeværelse og tre værelser, hvoraf det ene har adgang til walk-in.

NYD UDELIVET PÅ DE LÆKRE TERRASSER
Udenfor venter en carport og en dejlig have med en græsplæne til leg og aktiviteter i det fri, mens de hyggelige terrasser indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus ligger huset ret ugeneret fra naboer, da det er tilbagetrukket på grunden og har opvoksede hække.

NATURSKØNNE OMGIVELSER
I er sikret børnevenlige rammer med en rolig beliggenhed på en lukket vej. Der er et stort, grønt fællesareal med fodboldmål og en terrasse med bordbænkesæt. I er omgivet af smuk natur, og samtidig er der under 250 meter til bussen, mens skole, daginstitution og sportshal findes indenfor to kilometer. Afslutningsvis får I nem adgang til motorvejen, mens bilturen til Silkeborg kan klares på under 10 minutter.
Kom og oplev boligen.
2001
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
851 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.514 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,558 / 12.964 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Helle Stenholt Haarup
home Silkeborg

Ejendomsmægler MDE & valuar

haarup@home.dk

86827088

86827088