Købsaftale underskrevet

Sejerslevvej 4, S Sejerslev, 6280 Højer

351 m2 villa

Kontant 585.000 kr.

Charmerende ejendom med masser af plads både inde og ude!


Garage med plads til opbevaring på loftsrum

Centralt i Sønder Sejerslev finder du denne yderst charmerende ejendom, med masser af boligkvadratmeter beliggende på en stor grund. Ejendommen er i gåafstand til offentligt transport, og med kun knap 4 km til Højer, er du altså også tæt på indkøbsmuligheder, institution og skole. 

Huset er opført i 1925 og rummer 351 kvm bolig fordelt i 2 plan, samt to garager på hhv. 20 kvm og 19 kvm. Udvendigt fremstår huset med en muret facade med røde sten, eternitpladetag samt plast- og trævinduer. Huset opvarmes med træfyr og har som supplerende varmekilde i stuen brændeovn. Fibernet er tilsluttet adressen, så den hurtige internetforbindelse er sikret.

Boligens stueplan byder på en nydelig entré med gulvvarme og god plads til opbevaring af overtøj m.m., hvorfra der er direkte trappeopgang til husets 1. sal. Fra Entréen føres man videre til et rummeligt værelse, en stue/spisestue og køkken alrummet. Stue/spisestuen har gulvvarme i halvdelen af rummet, og er lyst og venligt indrettet. Køkken alrummet er praktisk indrettet med god plads til et spisebord hvor familien kan samles. Videre fra køkken alrummet føres man igennem en gang og ind på ét af husets tre badeværelser, som er i lyst miljø og har bruseniche samt gulvvarme. Husets bryggers er dejlig stort med god plads til vaskesøjle, og er praktisk indrettet med håndvask i bryggersbordet. Herfra er der adgang til husets fyrrum, som har udgang til husets terrasse. Endnu et badeværelse finder du i stueplanet, som er indrettet med bruseniche og med mulighed for etablering af sauna. Herudover er der 2 disponible rum, med plads til opbevaring samt et rummeligt alrum, hvor der er rig mulighed for at udnytte rummet til multirum, fitnessafdeling eller festsal - kun fantasien sætter grænser for rummet. Fra alrummet er der trappeopgang til en "lejlighed", der vil fungere perfekt som teenageafdeling med eget køkken. 
På 1. salen finder man et repos, der giver adgang til fire gode værelser med god plads til sovepladser og opbevaring. 

Udvendigt finder du en stor grund på 1.272 kvm. I haven finder man enkelte træer og blomsterbede samt en hyggelig flisebelagt terrasse. 

Her er der virkelig tale om en ejendom, hvor du får mange kvadratmeter for pengene!
For aftale om fremvisning af denne skønne ejendom, kontakt home tønder på tlf. 74 72 62 70.
Ses vi? Det håber jeg virkelig vi gør!
9Antal rum
1975Ombygget
3Antal toiletter
1272 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Allan Nielsen
home Tønder

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alnie@home.dk

74726270

74726270