Sct. Laurentii Vej 117A, 9990 Skagen

160 m2 villa

Kontant 4.295.000 kr.

EJENDOM MED MANGE MULIGHEDER SAMT FLOT RENOVERET 1. SALS LEJLIGHED


Mulighed for omdannelse af stueplan fra erhverv til beboelse

Vi præsenterer en enestående ejendom beliggende i det charmerende Vesterby, midt i mellem byen og stranden ved Damstederne. Denne skønne 'Skagensvilla' skiller sig ud med sin unikke opdeling mellem erhvervslokaler på stueplan og en lækker beboelseslejlighed på første sal.
Ejendommen fremstår som nævnt i klassisk stil med gule facader, murede gesimser og det røde tegltag, der er karakteristisk for Skagens æstetik. Den har bevaret sin autentiske charme og er samtidig blevet opdateret med moderne faciliteter og komfort. Eksempelvis er 1. salen samt badeværelse, toilet og køkken i stueplan totalrenoveret i 2010. I 2010 blev der ligeledes lagt nyt tag samt net pudsede facader.
Stueplanet er i dag indrettet til erhvervslokaler og tilbyder et bredt udvalg af anvendelsesmuligheder. De rummelige og lyse lokaler kan tilpasses efter behov og er velegnede til eksempelvis butik, kontor, galleri eller, som i dag, frisør. Med sin centrale beliggenhed er ejendommen let tilgængelig for kunder og besøgende, ligesom der også er gode parkeringsmuligheder på grunden samt naturligvis indgang fra fortovet. 
Fra den lukkede og uforstyrrede gårdhave mod syd er der indgang til både erhvervsdelen samt første sals lejligheden. På første salen præsenterer lejligheden sig med en rummelig og elegant atmosfære med bl.a. loft til kip og fritlagt bjælkekonstruktion. I opholdsrummet findes et moderne køkken med kvist mod vejen samt en ligeledes opholds- og spisestue med brændeovn, kvist mod syd samt sydvest vendt altan, hvorfra udsigten til byens hustage og den allersidste aftensol kan nydes. Endvidere et godt soveværelse, ligeledes med loft til kip. Badeværelse tilhørende lejligheden findes i stueplan.
En af de absolutte højdepunkter ved denne ejendom er den skønne og uforstyrrede gårdhave, der kommer med et charmerende orangeri. Gårdhaven er ideel til udendørs afslapning og hyggelige sammenkomster med familie og venner, og er nærmest helt vedligeholdelsesfri.
Her finder man altså en oplagt mulighed for at kombinere erhverv og beboelse på en skøn og central beliggenhed i god stil og stand. Eller mulighed for at omdanne hele ejendommen til ren beboelse.
1944
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
286 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.877 kr.

Udbetaling

215.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

26,475 / 20.562 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Lykke Nielsen
home Skagen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

kanel@home.dk

98442666

98442666