Schousgade 6, 8900 Randers C

139 m2 villa

Kontant 3.995.000 kr.

MIDTBYEN - CHARMERENDE OG ATMOSFÆRE FYLDT KVARTER MED BROSTENSBELAGTE GADER


VELHOLDT OG HYGGELIGT BYHUS MED STOR GÅRDHAVE OG EGEN CARPORT


Her i et af byens hyggeligste og smukkeste kvarterer, finder du dette idylliske og velholdte byhus, som kun er beliggende få minutters gang fra Rådhuspladsen og den smukke bymidte - med bl.a. Danmarks ældste gågade. 

Du møder en sand oase af atmosfærefyldte gader med små stræder og stier, samt små hyggelige fællesområder og et fantastisk fælleshus, som er muligt at leje til fester m.v. 

SCHOUSGADE 6 - ER ET AF DE FÅ BYHUSE SOM BÅDE HAR EGEN CARPORT, OG STOR GÅRDHAVE MED SOL DET MESTE AF DAGEN.

Gårdhaven, som der både er adgang til fra bryggerset og via indkørslen til carporten, er en skøn og fantastisk oplevelse her midt i byen. Her er fred og ro, og herfra er der alligevel kun få minutters gang til Randers centrum. Sælger har belagt gårdhaven med fliser, så her er ikke den store vedligeholdelse. Fra gårdhaven har du også din egen udgang til legepladsen og fællesarealerne - dejligt hvis der er børn eller børnebørn i familien. Carporten er med loftrum, hvor der er plads til havemøblerne om vinteren.

BOLIGEN INDEHOLDER I STUEPLAN:
Dejlig forgang med adgang til pænt og enkelt gæstetoilet. Fra forgangen er der også adgang til boligens 2 stuer, som er med plankegulve og med en charme uden lige. Køkkenet er moderniseret og har bl.a. klinkegulv med gulvvarme. Skønt bryggers med lille varmerum og udgang til gårdhaven. Hyggelig spisestue med plankegulv og trappe til 1. sal.

BOLIGEN INDEHOLDER PÅ 1. SAL:
Fordeler gang. Badeværelse med skabe og bruseniche. 2 børneværelser med ensidig lofthældning. Stort og lyst soveværelse med skabe.
6Antal rum
1983Ombygget
2Antal toiletter
207 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.496 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,991 / 18.261 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peder Jakobsen
home Randers

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

pederj@home.dk

86 42 38 00

86 42 38 00