Sankt Gertrudsstræde 24, 4600 Køge

66 m2 villa

Kontant 2.695.000 kr.

Lille, charmerende byhus midt i Køge


Med hyggelig gårdhave lige ud til Lovparken

Den super centrale beliggenhed tæt på Køge Torv og alle byens tilbud foruden placeringen lige ud til Lovparken via udgangen fra gårdhaven er med til at løfte helhedsindtrykket af Sankt Gertrudsstræde 24. Her ser I et lille, charmerende byhus i halvandet plan, hvor I får et køkken, en stue, et badeværelse samt ét åbent værelse på første sal. Hertil kommer den store, lukkede gårdhave. Velkommen til.
Ejendommen er fra 1880, og på bagsiden vidner bindingsværket om boligens oprindelse. I kan sætte jeres eget præg og skabe et hjem lige efter jeres ønsker og samtidigt bevare husets sjæl ved at modernisere med respekt for ejendommens stil.
Indenfor skal I først se den hyggelige stue med synlige loftsbjælker, og her kan I placere sofamøblerne, mens det tilstødende køkken med fordel kan opdateres med nye elementer, og her er der rum til at arrangere en spiseplads. Etagen afrundes af et badeværelse med en muret bruseniche, og videre går turen til førstesalen. Heroppe har I ét stort rum, som I kan indrette som soveværelse, og I kan opdele med en reol, hvis I har behov for eksempelvis en kontorplads.
Kom med udenfor, hvor den store, hyggelige gårdhave venter jer. Arealet er vendt mod nordøst, så I kan placere havesættet og grillen og nyde de varme dage under åben himmel. For enden er der en låge i plankeværket, som fører direkte ud til Lovparken, hvilket giver jer exceptionelle gode muligheder for at gå ture i smukke, grønne omgivelser.
Hertil er placeringen midt i Køge by ganske særlig på den stille, brostensbelagte gade. I har kun få hundrede meter til indkøbsmuligheder, apotek og læge, ligesom I hurtigt kan gå til midtbyens fristelser og udvalg af spisesteder, butikker og shoppingmuligheder.
1880
Byggeår
2
Antal rum
133 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.473 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,529 / 12.984 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Matias Lehmkuhl
home Køge

Partner, Salgschef

matias@home.dk

56 66 00 13

56 66 00 13