Sankt Annæ Gade 10, Christianshavn, 1416 København K

170 m2 villa

Kontant 18.998.000 kr.

Unikt byhus med gårdhave og tagterrasse - 102 kvm bolig + 37 kvm erhverv + 37 kvm kælder + 28 kvm tagetage


Når idyl går op i højeste potens

Adressen Sankt Annæ Gade 10 gemmer på et hjem, der er svær at beskrive med ord. Her er både stemning og indretning noget helt særligt, og dette skyldes både den centrale og rolige placering på Christianshavn men bestemt også den modne opførelse i 1760 og den nænsomme modernisering, der siden er blevet lavet. Kom med og lad jer blive imponeret!
Husets fem etager kiler sig ind mellem et gult og hvidt bindingsværk og vækker opmærksomhed i gadebilledet med sin røde hoveddør – det er her jeres tur starter. De fem etager giver jer en total af fem værelser, to stuer, to badeværelser, ét køkken samt diverse disponible og praktiske rum. De funktionelle rum opholder sig i kælderetagen og tæller et vaskerum samt et disponibelt rum. Her er der desuden direkte udgang til terrasse og have, som er smukt anlagt med brosten, efeu, bede og solkroge. De mange værelser og stuer kan I forme og bruge, så det passer jeres familiesituation, men fælles for dem alle er dog den romantiske og charmerende detaljerigdom, der ses på bjælkelofterne, plankegulvene, de sprossede vinduer og den generelt høje kvalitet og standard, der er at finde i alle kvm.
Ejendommen byder udover et betagende udseende også på flere altaner og terrasser. Alle sydvendte værelser på hver etage har enten fransk eller almindelig altan, hvilket inviterer lys og omgivelser indenfor samt skaber en åben rumfornemmelse – dog tager tredjesalens værelse virkelig kegler ved at have egen tagterrasse med kig til gade og hustage. Nyd frisk luft og sol her eller ryk ned i den fine have, som de mange andre byboere kan sukke længe efter. Denne er nemlig indrettet således, at der både er plads til leg for børnene samt til at nyde et glas vin i ro og mag.
Adressen placerer jer trygt og børnevenligt med mange lokale caféer og kaffebarer på de nærliggende gader. Er I en børnefamilie, kan I glæde jer over, at både skole og daginstitution ligger lige ved siden af hinanden samt kun ligger 4 minutter væk på gåben. Dette gælder også indkøb i supermarked, apotek, bager, nichebutikker og meget mere, for beliggenheden sikrer jer, at alle behov er stillet, om det drejer sig om fritid eller hverdag. Skal I til indre by, kan det gøres på 15 minutter på cykel, og ellers går metroen fra Christianshavn St. 250 meter væk.
Lyder dette som et hjem og en tilværelse, som I godt kunne tænke jer at byde ind på? Så kontakt os i dag for en fremvisning!
6Antal rum
1973Ombygget
2Antal toiletter
65 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

18.998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.760 kr.

Udbetaling

950.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

108,649 / 88.158 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Casper Rosner Nielsen
home Christianshavn - City

Salg & Vurdering

carn@home.dk

32 95 14 00

32 95 14 00