Sanglærkevej 33, Assentoft, 8960 Randers SØ

155 m2 villa

Kontant 2.995.000 kr.

ASSENTOFT - BLIND VEJ - TÆT VED SKOVEN OG HYGGELIGT LOKALSAMFUND


DEJLIG FBA VILLA I FORSKUDTE PLAN OG MED PRIVAT HAVE SAMT ANNEKS/UDHUS/HOBBYRUM

Drømmer du om at bo i et hyggeligt lokalsamfund tæt på naturen - men ønsker du stadigvæk, at have alting inden for rækkevidde ? Så er denne flotte villa i Assentoft lige udenfor Randers det perfekte valg.

I gå- og cykelafstand finder du alt, en børnefamilie kan drømme om: Fra børnehave og vuggestue til skole, der går op til 9. klasse. Her er også et aktivt foreningsliv, og I rig  mulighed for, at  melde jer til fitness, gymnastik, håndbold, fodbold, badminton eller en af de mange andre sportsgrene, som dyrkes i og omkring byens store sportsanlæg (2 haller - multibane - padelbane). Til dem, der kan lide fart over feltet, er der også en MTB-bane. I byen finder du også REMA1000 - Super Brugs og NETTO.

Motorvejsnettet når du på ingen tid via den nye omfartsvej - så Århus når du på ingen tid.

Når du kører ned af Sanglærkevej, har du den skønneste natur på din højre side -  helt unik. Her er masser af skov, slugter, stier og dale - et eldorado for naturelskere. Og så ligger det lige op til Sanglærkevej - det er da skønt. Og så er der stier rundt i hele området - det betyder, at dine børn kan både komme sikker i skole  og til sport.

Haven er dejlig lukket og her er flere overdækkede terrasser - små hyggelige oaser. Og i det ene hjørne  af haven er der opført et rigtig godt udhus - som p.t. bruges som teenagerafdeling - stue/soveværelse/køkken og badeværelse - vildt fedt og børnene vil elske det.

Integreret med villaen er der et dobbelt vognly og et stort hobbyrum - fantastisk med god plads.

VILLAEN INDEHOLDER:
Via vognlyet kommer du direkte ind i bryggerset, som er med vaskeri og god skabsplads. Det er også i denne ende af villaen at du finder de 3 børneværelser og deres eget badeværelse med bruseniche. Køkkenalrummet ligger på tværs i villaen . det giver et super godt lys indfald og så er der også udgang til haven og en overdækket terrasse samt pænt kig til fjorden. Fra alrummet er der et par trin op til stuen, hvor der også er loft i kip - det samme i alrummet. Soveværelset er der også adgang til fra alrummet - her finder du udover soveværelset, et åben walk-in og eget badeværelse med bruseniche samt hjørnekar. Forgangen er rummelig og kan nemt laves til et ekstra kontor.
6Antal rum
2005Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.507 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,262 / 13.710 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peder Jakobsen
home Assentoft

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

pederj@home.dk

86492020

86492020