Sandvedvej 46, 4262 Sandved

187 m2 villa

Kontant 1.395.000 kr.

Charmerende og mulighedsrig ejendom i Sandved


-  Lave varmeomkostninger via kombifyr, solpaneler og solcelleanlæg.

Nu kan I blive de næste ejere af denne skønne ejendom med velbevaret bindingsværk, som skaber et charmerende udtryk. Boligen ligger i landlige omgivelser i Sandved, og fra baghaven får I en flot udsigt over markerne. Indenfor venter 187 m2 i halvandet plan, og dertil kommer flere disponible rum, heriblandt et stort, tidligere galleri, som blev etableret i 1995. 
Beliggenheden giver jer det bedste fra to verdener, da I både kan nyde den idylliske natur omkring jer og samtidigt bo tæt på hverdagens fornødenheder. Den lokale købmand findes kun 700 m længere ned af vejen. I en radius af knap to kilometer finder I Lille Næstved Skole, afdeling Sandved, daginstitution, indkøb, idrætshal og busstoppested. Hvis børnene skal fragtes til skole, kan det aftales at bussen stopper lige foran ejendommen. 
Blot 4 kilometer fra ejendommen ligger også skønne Fuglebjerg, som blandt andet byder på bibliotek, busterminal, skole, daginstitutioner, apotek, lægehus og flere indkøbsmuligheder.
Derudover tager det under en halv time i bil til både Næstved, Slagelse og Bisserup Strand. 
Ejendommen kan dateres helt tilbage til 1877, hvilket tydeligt skinner igennem udefra. Den gule facade prydes af sort bindingsværk, ligesom de blå, sprossede vinduer og døre også bidrager til den stemningsfyldte stil. Det er desuden værd at nævne, at der er lave varmeomkostninger via et kombifyr solpaneler og solcelleanlæg.
Også indendøre byder hjemmet på en masse sjæl og charme i form af de fritlagte træbjælker, der går igen flere steder. Stuen og køkken-alrummet ligger i åben sammenhæng, og her får I masser af plads til at samle familien eller gæsterne. I stueplan får I også et gæstetoilet, et bryggers og et badeværelse med et muret badekar samt en stor bruseniche. Soveafdelingen udfolder sig på førstesalen, som rummer fire fine værelser. Til slut råder I over et godt isoleret galleri på 90 m2, som byder på mange muligheder, dertil med gulvvarme og et toilet tilknyttet.
Grundarealet tæller hele 4.035 m2, så der er masser af muligheder for at anvende den megen plads udenfor. I får en hyggelig have med et drivhus, og så kan I glæde jer til at sidde på den vestvendte terrasse og kigge ud over markerne med solnedgangen i det fjerne.

1877
Byggeår
5
Antal rum
3
Antal toiletter
4035 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.103 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,622 / 6.782 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Martin Findsen Hansen
home Næstved

Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

finha@home.dk

55 77 41 00

55 77 41 00