Sandbjergvej 45, Seest, 6000 Kolding

210 m2 villa

Kontant 3.895.000 kr.

Stor villa med muligheder i naturskønne omgivelser


Roligt beliggende med kort afstand til skole og indkøb

Her får du mulighed for at overtage en stor villa på en rolig, lukket vej i Seest. Boligen er opført i 2005 med en stor og dejlig lukket have bag huset. Grunden grænser ned til et naturskønt område med en lille bæk og et grønt bælte omkring de omkringliggende marker.
Her får du en bolig, hvor der er masser af plads i alle rum, og en god udnyttelse af pladsen.
Du bliver budt velkommen i en rummelig hall, hvor der er åbent til loftet i kip og kig til den åbne trappe på 1. salen. Hallen åbner videre op til fordelingsgangen med to store værelser, et badeværelse og adgang til den gode, lyse garage. Det ene værelse har adgang til baggangen, som i dag bruges som adgang til dagplejebørn.
Modsætning til værelserne ligger det store køkken/alrum, hvor der er masser af plads til at familien kan samles. Her er lysindfald fra 3 verdenshjørner og udgang til den overdækkede terrasse mod haven.
salen er med loft i kip, hvor du i den ene ende finder stuen med udgang til en god, stor altan med kig til haven og ud over området. På 1. salen får du desuden et ekstra værelse samt en stor forældreafdeling med soveværelse med adgang til badeværelse med brus og spa, samt en stor walk-in-garderobe og videre adgang til et værelse/kontor/depot - alt efter dine behov.

Ud over husets garage får du også en carport og god plads i indkørslen. Den lukkede baghave har gode kroge og mulighed for at nyde solen hele dagen.
I baghaven er der et godt anneks samt et udhus, som også giver masser af anvendelsesmuligheder.
Et dejligt sted, der bør opleves.

5Antal rum
2005Byggeår
2Antal toiletter
864 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.781 kr.

Udbetaling

195.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,396 / 17.835 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Laila Broch
home Kolding Åpark

Salg og vurdering

lailab@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33