Sandagervej 17, Assentoft, 8960 Randers SØ

168 m2 villa

Kontant 1.998.000 kr.

ASSENTOFT - SANDAGERVEJ - ROLIGT VILLAKVARTER


RUMMELIG VILLA MED UDSIGT TIL INDSEJLINGEN AF RANDERS FJORD

Sandagervej, en rolig villavej, beliggende i Assentoft i fredelige omgivelser, og selve kvarteret grænser op til den smukkeste natur og skov med masser af stier samt kuperet terræn - en naturoplevelse udover det sædvanlige.

I selve Assentoft finder du skole op til 9. klasse, børnehaver og vuggestuer samt ungdomsklub - et trygt område, hvor det hele ligger samme sted. Overfor skolen finder du også byens store sportsanlæg med 2 haller, stadion og multibane, samt tennis- og paddelbaner - et eldorado for alle aldre. Byen på et yderst aktivt foreningsliv. I Byen finder du også både en SuperBrugsen, en Netto, samt slagter og frisør - og herudover, er der både læge og tandlæge - en driftig by. 

Via den nye omfartsvej, er du på motorvejen i løbet af ingen tid - så du når nemt Århus eller Aalborg via E45. 

BOLIGEN INDEHOLDER: 
Via entréen, træder du ind i en moderniseret afdeling med gulvvarme, stort kontor, gæsteværelse samt badeværelse med bruseniche. Herfra er der indgang til husets alrum og køkken. Her er god plads og et dejligt lysindfald fra alle sider. Stueplanen indeholder også et bryggers med vaskefaciliteter og udgang til haven. 
1. sal består af husets stue, to børneværelser, et soveværelse og et stort badeværelse i oprindelig stil. Fra stuen kan du træde ud på et hyggelig og lukket svalegang/terrasse - herfra er der den skønneste udsigt til indsejlingen af Randers Fjord - et hyggeligt sted at nyde aftenkaffen. 

Haven består af flere terrassemiljøer, med rig mulighed for at nyde solskinstimerne, græsplæne og er enkelt at holde. Til ejendommen hører også både en garage og en carport. 

Kontakt os for en fremvisning allerede i dag!  


7Antal rum
1973Ombygget
2Antal toiletter
869 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.288 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,530 / 9.155 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

André Seyedi
home Assentoft

Ejendomsmægler, MDE

ansey@home.dk

86492020

86492020