Sanatorievej 12D, 8680 Ry

316 m2 villa

Kontant 9.995.000 kr.

Livskvalitet i dagligdagen


Søvilla i første række med egen bådebro - opført bygget 2021/ 2004

Med sin sublime beliggenhed i Ry, op mod skov og med egen søbred til Ry Møllesø ligger denne på alle måder og kanter gennemtænkte og stilrene storvilla - arkitektens eget drømmested. Beliggenheden er ganske enkelt fænomenal, da man lige uden for dørene har søen mod vest, skoven som strækker sig milevidt overfor, Mossø og Sukkertoppen mod syd og Himmelbjerget og Silkeborgskovene mod nord. 

Velkommen til Danmarks smukkeste naturområde, Søhøjlandet. Med kun 900 meter til togstationen, skole og centrum, og alligevel så langt væk at stilheden kan nydes. Fra hele den vestlige afdeling af boligen "Søhuset", er der en 180 graders udsigt til sø og skov. Året rundt fascineres man af skovtæppets skiftende farver, der reflekterer sig i søens smukke genskær, som solens magiske stråler frembringer. Der er et rigt fugleliv der kan nyders året rundt, og er du til fiskeri kan dettes gøres direkte fra egen bro. I timevis kan man sidde og blot se, hele tiden flyttes øjet til nye oplevelser - det er livskvalitet på første række. 

Villaen er oprindelig fra 2004, men er i 2021 ombygget og tilført 248 boligkvm. I alt 316 kvm samt 48 kvm dobbeltgarage. Huset adskiller dig fra de fleste, i det der er hele fire sammenhængende sektioner. Garage, gæsteafdeling, kontor/ teenageafdeling i et plan, samt "Søhuset" med boligafdeling i hele to plan. Bemærk den alternative planløsning, hvis man drømmer om mere stue og færre værelser.
To køkkener og fire badeværelser. Anvendelsesmulighederne er mange, som en gennemgående bolig for storfamilien. De store børn vil elske deres egen separate afdeling. Gæsteafdelingen er også fortrinlig som fællesrum, motionsrum eller biograf. Ydermere og ikke mindst er etplansafdelingen aldeles anvendelig som selvstændig bolig eller liberalt erhverv, helt adskillelig fra den øvrige beboelse. 

Tæt ved søbredden med et græstæppe foran, findes "Søhuset" med den 170 kvm store to plans sektion med mange special fremstillede detaljer. Her rådes der over et henrivende opholdsrum med stue og køkken i forening med store skydedørs partier i glas mod den 50 kvm store terrasse og flotte uderum. Lige ovenpå venter et soveværelse med walk-in closet samt et badeværelse med adskilt toiletrum - alle igen med enestående sø- og skovudsigt. 
Badekaret er for feinschmeckere, skulpturelt udført i corian - her har man hver gang en velsignende wellnessoplevelse - åben skydedøren, indånd naturen... En lise for os der kan se, føle og høre naturen, og du tænker, det må være her at H. C. Andersen skrev "Jeg tror der er skønnest i Danmark" 

Velkommen indenfor til en boligoplevelse der skal ses og opleves på egen hånd.  
2004
Byggeår
8
Antal rum
4
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

9.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.447 kr.

Udbetaling

500.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

60,991 / 47.558 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Elmgaard
home Ry

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

elme@home.dk

86 89 21 00

86 89 21 00