Samsøvej 1F, 4600 Køge

151 m2 villa

Kontant 4.799.000 kr.

Indflytningsklar villa på lukket vej i Køge


- Familievenlig planløsning med separate soveafsnit

På en lukket vej i det sydlige Køge tæt på det hele finder I denne etplansvilla på 151 m2, som er bygget i 2005 og sidenhen vedligeholdt. Huset er optimalt indrettet med fire værelser i separate soveafsnit, et bryggers, to badeværelser, et køkken-alrum og en opholdsstue. Dertil kommer den integrerede garage, der ligesom resten af boligen er udstyret med gulvvarme. Udenfor har I glæde af en sydvendt have, som I får let ved at holde.
Børnefamilien får optimale betingelser fra adressen, da I kommer let til det hele. I bosætter jer lige ved et grønt område med legeplads, og der er gåafstand til nærmeste skole, og der er endnu kortere afstand til indkøb og et busstoppested. Det kommer til at tage jer under ti minutter at køre ind til centrum af Køge.
De to opholdsmiljøer i hjemmet er i åben forbindelse, hvilket giver gode betingelser til familiens samvær. Det U-formede køkken fra 2022 er indrettet i forbindelse med den sydvendte karnap, som lukker solen indenfor i køkken-alrummet. Køkkenet har et stilrent udtryk, og da emhætten er integreret i loftet, er der frit udsyn til spisepladsen. Opholdsstuen i forlængelse heraf lægger op til filmaftener og hyggelige stunder i sofagruppen, og igen spiller lysindfaldet en vigtig rolle med store vinduer mod syd.
Rumfordelingen i hjemmet tiltaler virkelig familien, da der er et forældresoveværelse med et badeværelse en suite. Derudover er der tre børneværelser, endnu et badeværelse samt et bryggers i forbindelse med entréen.
I læ af vinkelvillaen er der en delvist overdækket terrasse, som vender mod syd og vest, hvilket gør den oplagt til grillfester og afslapning i det gode vejr. Den sydvendte have i forlængelse af består af en overskuelig græsplæne.
Kom og oplev stemningen.
6Antal rum
2005Byggeår
2Antal toiletter
607 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.799.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.344 kr.

Udbetaling

240.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,559 / 22.010 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Matias Lehmkuhl
home Køge

Partner, Salgschef

matias@home.dk

56 66 00 13

56 66 00 13