Saloparken 340, 8300 Odder

198 m2 villa

Kontant 4.198.000 kr.

Charmerende fuldmuret villa i Saloparken


ODDER BY

Drømmer du om en idyllisk bolig med plads til hele familien? Så er denne charmerende villa i Saloparken lige, hvad du søger.

Boligen byder blandt andet på en charmerende og opvokset have med let adgang til fællesarealet, hvor man blandt andet finder fodboldmål. Med andre ord byder villaens ydre på en idyllisk tilværelse samt gør det praktisk for børnefamilierne. Når du træder ud i haven, vil du blive betaget af dens skønhed med farverige bede og opvoksede træer. De solrige terrasser giver dig mulighed for at nyde det danske sommervejr, mens børnene kan lege på den anden side af hækken på det store fællesareal. Når aftenen falder på, kan du slappe af i det dejlige vildmarksbad under stjernerne. Derudover er der et fantastisk havehus, som virkelig forlænger de danske sommermåneder.

Boligen byder på en særdeles god planløsning med en forældre- og børneafdeling. De to badeværelser med gulvvarme gør morgentravlheden lettere, og entréen samt bryggers giver praktisk opbevaringsplads til hverdagens uundværligheder.

Køkken-alrummet er hjertet i hjemmet, og her vil I elske at tilberede og nyde måltider sammen. Det store køkken-alrum gør det nemt og komfortabel og have gæster på besøg, og den åbne forbindelse til køkkenet gør det let og være en del af selskabet, selvom man står i køkkenet og tilbereder næste måltid. De store vinduespartier baner vejen for lyset, og udgangen til haven gør det let at bringe udelivet indenfor. Stuen er rummelig med plads til både hygge og underholdning. Brændeovn tilføjer en ekstra hyggefaktor, især på kolde vinterdage. Som et ekstra plus har boligen også en stor samt lys hems, som indbyder til mange hyggelige stunder. 

Ydermere byder boligen på en stor carport med et indbygget isoleret skur, der giver mulighed for både opbevaring og værksted.

Denne villa er den perfekte ramme om familielivet, med masser af plads og moderne faciliteter. Beliggenheden i Saloparken giver jer nærhed til natur, skole, indkøb og alt det bedste, Odder har at tilbyde.

Kontakt os i dag for at arrangere en fremvisning og opleve dette fantastiske hjem med egne øjne.

7Antal rum
1998Byggeår
2Antal toiletter
785 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.198.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.149 kr.

Udbetaling

210.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,109 / 19.268 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lund
home Odder

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

jlund@home.dk

86 54 33 22

86 54 33 22