Safirvej 6, 8541 Skødstrup

195 m2 villa

Kontant 4.945.000 kr.

Gennemrenoveret storvilla på sublim beliggenhed ud til skov


Skødstrup

Er du på jagt efter en gennemrenoveret storvilla i ypperste kvalitet med en beliggenhed helt i top lige ud til skoven? Så kunne Safirvej 6 meget vel være dit næste hjem. 

Boligen har de seneste to år fået en gennemgribende renovering, så den i dag står fuldstændig indflytningsklar. Man er lykkedes rigtig godt med at give huset et moderne udtryk samtidig med, at man har haft respekt for husets sjæl og originale detaljer. Med andre ord emmer hele huset af kvalitet, hvor man bl.a. har installeret Vola-armaturer og gulvvarme i hele huset.

Fra sekundet man træder ind ad hovedøren fornemmer man den kompromisløse tilgang til kvaliteten. Man bliver budt velkommen i en hall med imponerende loftshøjde og med den oprindelige rå murstensvæg, som giver udtrykket en helt særlig x-faktor. Man har her god plads til at smide sko og overtøj. Fra entréen er der ligeledes adgang til det rummelige bryggers med tilhørende vaskesøjle. 

Videre fra entréen er der adgang til det skønneste køkken-alrum, hvor lyser strømmer ind ad de store sydvest-vendte vinduespartier. Det moderne køkken er med hvide fronter og mørk bordplade og man har her ligeledes adgang til bryggerset. Fra køkken-alrummet man direkte adgang til den store flisebelagte terrasse, hvorfra mange gode sommeraftener kan nydes.

Videre har man en afdeling med 3 gode værelser og et lækkert badeværelse, som er holdt i elegant stil og med de flotteste klinker.
1. salen byder på en forældreafdeling bestående af soveværelse med direkte adgang til det store badeværelse, hvor man har den helt rigtige wellness-fornemmelse med god plads og både badekar og bruseniche. 
Sidst, men bestemt ikke mindst, har man på førstesalen husets hjerterum - nemlig den store opholdsstue. På samme måde som i resten af huset, er der her blevet kræset om detaljen, hvor man har loft-til-kip, akustiklofter, akustikvæg samt elegant udnyttelse af skunken til opbevaring. Intet er overladt til tilfældighederne og der er den smukkeste røde tråd på tværs af materialevalgene. 
Alt dette bliver kombineret med de store vinduespartier med udsigt ud til skoven, så man inviterer naturen indenfor i det imponerende rum. 
Man får en helt unik placering helt ud til skoven, som man kan tilgå via en låge fra haven. Fra haven har man også en nyanlagt træterrasse. Derudover har man alle hverdagens fornødenheder i gåafstand ligesom letbanen også er tæt på. home byder velkommen.
6Antal rum
2022Ombygget
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.945.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.704 kr.

Udbetaling

250.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

28,399 / 22.872 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christian Clausen
home Egå - Risskov

Butikschef, Ejendomsmægler, MDE

ccla@home.dk

86222222

86222222