Ryttervænget 8, 8680 Ry

202 m2 villa

Kontant 7.495.000 kr.

Unik, nyere funkisvilla med fantastisk udsigt i Ry


I børnevenligt område, på lukket vænge

Det er en ganske særlig bolig, vi nu udbyder til salg her på Ryttervænget 8. Den nyere, flot arkitektoniske funkisvilla ligger blandt naturskønne omgivelser i Ry og har en fantastisk udsigt ud over landskabet, som er de færreste forundt. Her vil særligt børnefamilien føle sig hjemme i det moderne, kvalitetsbevidste hjem med en god indretning og velanlagte udearealer – velkommen til!
Hvad end du ønsker ekstra værelser til børnene eller blot drømmer om lidt mere albuerum, skal villaens 202 kvadratmeter nok tilgodese dine behov. Boligen byder på et lyst, indbydende køkken-alrum med højt til loftet. Her har det strømlinede køkken grebsløse overflader og integrerede hvidevarer, der vil følge dig mange gode år endnu. Imens binder en køkkenø på fineste vis rummet sammen, og muliggør at samtalerne kan foregå over madlavningen, da en spisestue kan møbleres ved siden af. Dertil kommer dagligstuen med en fantastisk udsigt til grøn natur samt fire værelser, hvoraf et har walk-in. De praktiske behov er ligeledes på plads med hele to badeværelser, viktualierum og bryggers. Slutteligt kommer en entré og gang.
På adressen toner en flot, nyere villa fra 2018 frem og præsenterer sig med et spændende arkitektonisk look i funkisstil. Indendøre er stilrent design og lækre materialer gennemgående, og du præsenteres derfor for et smagfuldt hjem. Tilmed er der en helt fantastisk udsigt til uforstyrret grøn natur, så langt som øjet rækker. Med til boligen hører et skønt haveareal, hvor du vil få glæde af et stort, delvist overdækket terrassemiljø og en skrånende græsplæne, som indbyder til lige dele leg og afslapning. Derudover er der skure og carport på matriklen.
Beliggenheden trækker bestemt heller ikke ned, da villaen ligger i naturskønne omgivelser med den flotteste udsigt tæt på skov og naturarealer. Med placeringen i hyggelige Ry vil hverdagen komme til at forløbe gnidningsfrit, da der indenfor en radius på to kilometer er børnehave, skole og vuggestue, og endda med stisystem rundt, så børnene kan færdes trygt. Samtidig er indkøb og idrætsfaciliteter heller ikke mere end to kilometer fra hjemmet, mens du får fire kilometer til Ry Station og Marina. Den pendlende vil desuden nyde godt af, at der er 15 minutter i bil til Skanderborg og 25 minutter til Silkeborg. I gåafstand fra ejendommen, ligger også områdets fine legeplads, hvor alle børn og unge kan boltre sig på livet løs.

Kontakt os endelig for en fremvisning!
5Antal rum
2018Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

7.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.609 kr.

Udbetaling

375.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

42,925 / 34.044 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Vindfeldt-Bottke
home Ry

Ejendomsmægler MDE

anvb@home.dk

86 89 21 00

86 89 21 00