Rypevej 15, Assentoft, 8960 Randers SØ

183 m2 villa

Kontant 2.295.000 kr.

ASSENTOFT - BLIND VEJ OG SKØNT KVARTER MED NATUREN SOM NABO


DEJLIG VILLA MED GOD PLADS OG SKØN HAVE SAMT UDSIGT TIL FJORDEN - OPFØRT 1984

Rypevej, som er en blind vej, er beliggende i den østlige del af Assentoft, og for enden af vejen finder du den smukkeste natur og kuperet terræn, som du sjældent har oplevet i et villakvarter. Naturen og udsigten er et kapitel for sig - det er helt fantastisk og man føler faktisk, at man har det hele for sig selv. Naturen, som løber langs det ene skel gør, at det virker, som om du sidder ude i skoven.

Området er fremragende hvis du elsker at løbe- gå en tur eller hoppe på din MTB - et eldorado for både børn og voksne.

Og Indenfor kort afstand og via diverse stier, finder du skole op til 9. klasse, børnehaver og vuggestuer samt ungdomsklub - et trygt område, da det hele ligger samme sted. Overfor skolen finder du også byens store sportsanlæg med 2 haller, stadion og multibane samt tennisbaner. 

I Assentoft by er der  en SuperBrugs og en Netto samt REMA1000. Slagter og frisør er der også - herudover er der både læge og tandlæge samt Cafe og Pizzaria.

Via den nye omfartsvej, er du på motorvejen i løbet af ingen tid - så du når nemt Århus eller Ålborg, hvis du arbejder i en af disse byer.

Haven er bare skøn og er med stor græsplæne mod syd og vest og har direkte adgang til den skønne natur. Flere terrasser og hyggekroge samt dobbelt carport med stort udhus.

INDEHOLDER I STUEPLAN: Skøn og rummelig forgang med trappe til 1. sal og adgang til kontoret/værelse. Fra forgangen er der også adgang til stort badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Fra badeværelset er der adgang til soveværelset, som er med skabe. Lyst og helt fantastisk køkkenalrum med trægulv, muret halvmur og hvide elementer med god bordplads, alt i hvidevarer samt brændeovn og udgang til haven - et rum hvor både inde- og udeliv smelter sammen.

INDEHOLDER PÅ 1. SAL: Dejligt og stort repos. Badeværelse med bruseniche. 2 fantastiske og store værelser og mod vest ligger den dejlige stue, som er med trægulv, masser af lys samt udgang til svalegang med udsigt til Randers fjord.
1984
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
1103 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.826 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,075 / 10.991 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peder Jakobsen
home Assentoft

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

pederj@home.dk

86492020

86492020