Rypebakken 38, Snestrup, 5210 Odense NV

250 m2 villa

Kontant 5.995.000 kr.

Odense NV - Rypebakken - med pragtfuld stor have og fantastisk beliggenhed direkte mod ådal


Stor flot og præsentabel villa med masser af muligheder på yderst populær adresse

Villaen der er en stor præsentabel villa med fuld kælder og et samlet etageareal på 500 m2 samt en dobbelt garage. Villaen er opført i 1971 i kalksandsten og med flot sortglaseret tegltag.

Villaen er skønt beliggende på en dejlig 1.943 m2 stor velanlagt lettere skrående grund direkte mod ådalen. 
Villaen er desuden yderst centralt beliggende på en stille og populær villavej tæt ved alle faciliteter, herunder indkøb, bybus, letbane, skole, stisystemer og med kun ca. 5 km til Odense Centrum.

Villaen indeholder:
Hall med skifergulv og nedgang til kælderen, spisekøkken med HTH elementer og alt i hårde hvidevarer, godt bryggers/baggang med klinkegulv, bordarrangement, vaskemaskine og tørretumbler samt direkte adgang til garagen, hyggelig spisestue/godt værelse/kontor, skøn stor vinkelstue med 3 trin ned til dejlig pejsestue med skifergulv, dejlig udsigt over grunden samt udgang til stor skøn delvis overdækket terrasse bl.a. med udepejs, rummelig fordelingsgang med indbyggede skabe, godt værelse med skabe, gæstebadeværelse med bruseniche, 2 gode værelser med indbyggede skabe, stort badeværelse med bruseniche, bordarragement med dobbelt vask, adgang til sauna og direkte adgang til stort soveværelse med adgang til walk-in closet samt udgang til svalegang, hvorfra der er en herlig udsigt over grunden m.m.
Kælderen som er er høj kælder med direkte udgang indeholder: stort trapperum med klinkegulv og direkte udgang til haven, stort disponibelt rum i vinkel - ligeledes med direkte udgang til haven, varmerum, godt disponibelt rum/"kontor", toilet med klinkegulv, hyggelig vinkælder og virkelig stort disponibelt rum med adgang til lille værksted.

Desuden er der som nævnt stor dobbelt garage med el-porte.

En stor villa med masser af muligheder og en skøn, skøn og attraktiv beliggenhed på en meget populær adresse. 

6Antal rum
1971Byggeår
3Antal toiletter
1943 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.050 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

34,493 / 27.537 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Nielsen
home Tarup

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

moni@home.dk

66165066

66165066