Runesvinget 10, 6330 Padborg

124 m2 villa

Kontant 895.000 kr.

Flot og indbydende villa med fjernvarme i Padborg


Oplagt til den lille familie eller førstegangskøberen

I Padborg får man glæde af både Danmarks og Tysklands natur og byer. Her på Runesvinget 10 er I nemlig tæt på grænsen, og Padborg har det hele til børnefamiliens hverdag, mens Flensborg lidt mod sydøst byder ind med fantastisk storbycharme. Villaen fra 1965 er i ét plan på 124 kvm, og hjemmet fremstår særdeles lyst og pænt. Hjørnegrunden er på 863 kvm, og mod syd er der en stor, ny fliseterrasse.
I bosætter jer i et hyggeligt, lukket kvarter, og inden for gåafstand har I både dagtilbud, busstoppested og Padborg Skov. Derudover er der flere skoletilbud inden for cykelafstand, og der er under halvanden kilometer til indkøbsmuligheder og Padborg Grænse Station.
Villaen præsenterer sig flot med en hvid, nymalet facade samt en garage, der matcher boligen nydeligt. I træder indenfor via entréen, der fører jer til en fordelingsgang, hvorfra næsten samtlige af hjemmets rum kan tilgås. Det største af de to værelser kan let deles op, så I får et tredje værelse, og ved siden af dette har I det nye badeværelse, som står i et tidløst, moderne design med en glasafskærmet bruseniche. I det nyere køkken oplever I en indbydende atmosfære, som i særdeleshed skyldes de tidløse elementer i hvid med sorte greb, og drømmer I om et køkken-alrum, er det oplagt at åbne op mod stuen. Stuen modtager et gavmildt lysindfald fra syd og vest, og her er der masser af plads til at arrangere både en sofa og et spisebord. Det nye bryggers afrunder hjemmet på praktisk vis.
Haven er anlagt i en vedligeholdelseslet stil, og specielt på den nyanlagte fliseterrasse er der vidunderlige solforhold, og da den er delvist overdækket, har I altid et sted, hvor I kan nyde udendørslivet.
1965
Byggeår
4
Antal rum
863 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.525 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,574 / 4.357 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045