Købsaftale underskrevet

Rugvænget 13, Tuse, 4300 Holbæk

137 m2 villa

Kontant 2.550.000 kr.

Tuse, Holbæk


Lækker og velholdt familievilla på samlet 161 m2  for enden af lukket villavej

I fredfyldte omgivelser, for enden af en lukket villavej i et trygt og roligt kvarter i Tuse, udbydes nu denne flotte og velholdte familievilla. Her får I en spændende planløsning i forskudte plan på hele 161 m2, fantastiske lysindfald og en dejligt uforstyrret, sydvendt have.
Villaen på Rugvænget 13 er opført i 1966 og er siden løbende vedligeholdt, opdateret og istandsat. I dag fremstår boligen både indbydende, indflytningsklar og indrettet med tidssvarende løsninger, der flot komplementerer husets oprindelige, arkitektoniske udtryk. Her er smukke fletparketgulve, masser af skønne lysindfald og en god planløsning, der perfekt favner familien med to børn.
I stueplan får I tre gedigne værelser, hvoraf det største er indrettet med stor skabsvæg, gæstetoilet, bryggers, køkken og to store stuer i åben forbindelse med hinanden, og i kælderen finder I et godt, disponibelt rum samt husets lækre badeværelse. Til huset hører desuden en god garage med rigelig plads til værkstedsfaciliteter.
I fællesrummene får familien smukke rammer om tiden tilbragt sammen. Her er køkkenet stilrent indrettet med god skabs- og bordplads og ligger i åben forbindelse med husets fordelingsgang og den ene af to smukke stuer. I hele stueetagen er der lagt flotte, gennemgående fletparketgulve, der skaber sammenhæng og store, flader, som giver fornemmelsen af mere plads. De to store stuer ligger i åben forbindelse med hinanden, i forskudte niveauer. I den bagerste af de to stuer er hele den sydvendte gavl udnyttet til et stort vinduesparti fra gulv til kip hvorfra der også er udgang til en stor, smuk terrasse, der er delvist overdækket og hvor I kan nyde solen hele dagen. Fra den anden stue har I desuden udgang til en skøn, vestvendt terrasse, oplagt at nyde aftensolen og sommerens hyggelige middagsselskaber på.
I den sydvendte have er der god plads til både leg, sjov og havedrømme.
Her er I indenfor gåafstand af alt hvad I skal bruge for nemt at få hverdagen til at hænge sammen, ligesom muligheden for smukke og spændende oplevelser i naturen også venter i det umiddelbare nærområde. Her er nem og hurtig tilkørsel til motorvejen med blot ti minutter i bil til Holbæks absolutte centrum, fem minutter til fjorden, 30 minutter til Roskilde og omtrent tre kvarter til København.

5Antal rum
1976Ombygget
2Antal toiletter
802 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Ryttergaard
home Holbæk

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

fryt@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59