Rubinvej 1, Thorshøj, 9750 Østervrå

142 m2 villa

Kontant 545.000 kr.

Solidt og stærkt hus med gode store rum og mange muligheder


Velplaceret på grunden med direkte afgang til boligen fra garagen

Velkommen til Rubinvej 1 i Thorshøj - her får I et robust og solidt hus til en flot pris.

Thorshøj er en oplandsby nær Østervrå med et stærkt lokalsamfund, der rummer et fantastisk fællesskab, gode foreninger og masser af aktiviteter til alle aldersgrupper. Derfor er denne bolig attraktiv for flere målgrupper. Byen har egen vuggestue, børnehave og SFO samt direkte skolebus til Torslev Skole i Østervrå. Torslev har en central placering i Vendsyssel mellem de større byer: Brønderslev, Hjørring, Sæby og Frederikshavn.

Huset er opført i stærke materialer og har et samlet boligareal på 142m2 i grundplan samt en yderst mulighedsrig planløsning. Huset står med to store værelser, men der vil sagtens kunne etableres flere, hvis dette ønskes. Huset er bygget sammen med garagen og har direkte indgang i bryggers. Der er således nem og tørskoet vej ind i boligen. Bred flisebelagt indkørsel med plads til parkering af flere køretøjer.

Rummeligt vinkelkøkken med masser af plads til at tilberede maden, gode over- og underskabe til opbevaring og samtidig er der god plads til spisebordet. Stuen kan nemt rumme 25 gæster til spisning samtidig med at der er en dejlig stor sofaafdeling og brændeovn der sikre varmen og hyggen. Fra stuen er der havedør ud til en skøn og dyb overdækket sydvendt terrasse, der giver mulighed for at sidde ude fra tidligt forår til sent hen på efteråret.

Ligeledes er der en flot størrelse på badeværelset med toilet, bruseniche og stort skabs- og skuffe arrangement. På gulvet er der en mørkegrå klinke, der matcher den mørke granitbordplade og hvide fronter og står flot til de lyse klinker på væggene. Husets to værelser anvendes henholdsvis til soveværelse med garderobe på to vægge samt et værelse til opbevaring. 

Der er desuden forgang med plads til overtøj samt et rummeligt bryggers med god plads til opbevaring, vaskefaciliteter og grovkøkken. Fra bryggers er der også udgang til haven, hvor der er anlagt en aftenterrasse. Haven er yderst velholdt med buske og grøn beplantning, der følger grunden rundt.

Kort fortalt en flot, velholdt og mulighedsrig villa, der skal ses.
3Antal rum
1978Byggeår
931 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

545.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

962 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,231 / 2.549 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922