Rosenvej 19, 9300 Sæby

51 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

GIV ET BUD


Her kan du bygge dit drømmehus på en dejlig grund.

Velkommen til Rosenvej 19 i Sæby, her er tale om en yderst central beliggenhed i hjertet af Sæby med Byparken som nærmeste nabo. Afstanden til indkøb, gågaden, havnen, børnehave og skole er i gåafstand.

Denne bolig er attraktiv for mange målgrupper og har flere anvendelsesformål uanset om du er gammel eller ung, søger en villa eller en feriebolig.

I får et hyggeligt lille hus med solidt murværk, tag og vinduer. Huset har tidligere har været anvendt til frisørsalon. 

Huset står aktuelt med et stort opholdsrum med fantastisk lysindfald, lille bryggers og toilet - en indretning, der er lavet i forhold til tidligere ejers behov.

Da huset for mange år tilbage har været indrettet til almindelig bolig, vil det være nemt at ændre på nuværende indretning, da der allerede er installation til et køkken i opholdsrummet, og der kan nemt tilbageføres et værelse i enden af opholdsrummet samt tilføjes en bruser i hjørnet af badeværelset.

Disse små forandringer kan for få omkostninger ændre husets funktion til rammerne om en hyggelig lille villa, der kan bruges som feriebolig, hus til enlig eller ungt par eller måske som bolig imens der evt. opføres et nyt hus på grunden, hvis man går med tanker om nybyggeri.

Foran huset er der større flisebelagt areal samt et grønt areal med græsplæne og flotte træer der giver en allé op til huset. Baghaven er indrettet med mere regulær have, hvor der er et udhus, frugttræer og buske.

Alt i alt får I her en beliggenhed og bolig, hvor listen for anvendelsesmuligheder er uendelig og det kun er kreativiteten, der sætter begrænsningen.

Beliggenheden er til topkarakter, hvorfor dette lille hus skal ses.

Ring til os og bestil en fremvisning allerede i dag.
1Antal rum
1953Byggeår
1183 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.016 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,806 / 4.583 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922