Rosenvænget 82, Sanderum, 5250 Odense SV

278 m2 villa

Kontant 6.999.000 kr.

Kompromisløs villa med eksklusive valg


Topplacering i Sanderum – på udsigtsgrund mod Dalum

home Dalum kan med stor fornøjelse nu præsentere denne rummelige villa i særklasse, der med sine 6 værelser/rum i separate afdelinger, sammen med de sammenlagte stuer og åbne alrum, indbyder til livet som ”stor-familie”, hvad end om den består af en større børneflok, to sammenbragte familier eller flere generationer, der drømmer om at samles under samme hustag. 

Mulighederne hér er nemlig uendelige…
Siden købet i 2018, har hjemmet stået over for mange opdateringer samt modernisering, således alle hjemmets etagemeter smager af høj kvalitet, men også en snert af liebhaveri, grundet de gennemgående kvalitetsløsninger – krydret med en prima placering i Sanderum, grænsende op til Dalum. Herfra er der udsigt over kvarterets tagrygge, hvor Fruens Bøge Skov kan skimtes i det fjerne.
Via den flisebelagte indkørsel nås den pæne entré, hvor man mødes af en flot hall med meter højt til kiploftet med synlige spær – Gennem den franske dør nås et overdådigt leverum/alrum, med et stilsikkert HTH-køkken med flere stationer og moderne løsninger, hvor det flettede sildebensparketgulv sikkert forbinder spisestue og køkkenafdeling– Få trin på herfra mod villavejen gives der adgang til en adskilt værelsesafdeling bestående at 2 gode værelser, adskilt af et flot badeværelsesmiljø, som er 1 ud af 3 i den store ejendom – Modsat og mod baghaven, hvor man drages af de store gulv-til-loft vinduer med sprosser, er der en lys TV stue, med direkte have- og terrasseudgang mod syd – Til den ene side er der en hyggelig udestue med indgang fra begge hussider og modsat hjemmets tiltænkte forældreafdeling, med gennemgangsrum/disponibelt rum, hvorefter master bedroom folder sig ud, med påklædningsrum og luksuriøs badeværelsesafdeling med både kar og brus.
På 1. salen findes der 2 særdeles store værelser – Et toplækkert badeværelse – Samt et større alrum med køkken, men som let ville kunne nedlægges og anvendes til fx multirum eller ekstra stueafdeling, hvor husets teenagere fx kunne holde til. Flytter man sammen 2 familier, kan etagen også anvendes som en selvstændig beboelsesafdeling, da alt i så fald kan indrettes efter disse behov, som en separat lejlighed.

I underetagen en praktisk kælder på 40 m2 og med masser af god opmagasineringsplads. Her findes der bryggers, vaskefaciliteter samt gode ekstra kvadratmeter, fordelt ud på 4 disponible rum.
Det gennemførte hjem er beliggende på en 973 m2 velanlagt grund, der er let og overskueligt anlagt primært med flisegang, græs, let beplantning samt flere terrassemiljøer, sol- og lækroge, både under overdækning og åben himmel mod syd. Helt privat og afskærmet. Fra haven er der som nævnt udsigt qua matriklens høje placering, der giver luft og udsyn ud over det sædvanlige, i det ellers tættede bebyggede villakvarter omkring Sanderum og Dalum. Ved indkørslen står der opført et praktisk garageanlæg på 28 m2.
En god beliggenhed er næppe til at tage fejl af. Det er man heller ikke i tvivl om hér på Rosenvænget 82. Fra hjemmet er der derved kort til flere indkøbsmuligheder i Sanderum og Dalum, grønne områder med højt til himlen og legepladser ved Fruens Bøge Skov, Dalumgaard og Tusindårsskoven – mens skolegangen sker på Sanderumskolen, godt kombineret med et væld af institutioner samt idrætsfaciliteter. Afkørsel 52 og det Fynske Motorvejsnet nås inden for blot 1,5 km.
Rammerne hér er helt igennem fantastiske, mens der hele vejen igennem stilen og måden man har renoveret på, viser sig en flot og elegant rød tråd. Beliggenhed og stand går hånd i hånd – det oser af kvalitet, og det er man faktisk slet ikke et sekund i tvivl om, allerede ved første øjekast.
Vi vil glæde os til at byde dig velkommen.

8Antal rum
1959Byggeår
3Antal toiletter
973 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.999.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.732 kr.

Udbetaling

350.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

40,099 / 32.012 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Daniel Andersen
home Dalum

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

danand@home.dk

63125540

63125540