Rosenvænget 18, 4300 Holbæk

135 m2 villa

Kontant 2.595.000 kr.

Holbæk


Yderst velholdt og rummelig villa for enden af lukket villavej

Velkommen til Rosenvænget 18 - en dejlig ejendom beliggende i det attraktive Holbæk, hvor den smukke stil og skønne beliggenhed for enden af vejen, helt sikkert vil fange jeres opmærksomhed. 

Huset på Rosenvænget skaber, allerede ved sit ydre, en indbydende atmosfære og giver et behageligt førstehåndsindtryk. Boligen emmer af rummelighed og dejlig atmosfære. 

Indenfor byder ejendommen på luftig stue - det perfekte sted at samles med familie og venner, og hvor de store vinduer lader sollyset strømme ind og skaber en behagelig stemning i rummet .I køkkenet er der god bord - og skabsplads og her er mulighed for at sætte sit eget præg eller holde den charmende originale stil. Ydermere rummer boligen 4 gode og indretningsvenlige soveværelser, der inviterer til afslapning og mulighed for at trække sig tilbage og genoplade. 
Her er ligeledes praktisk bryggers med egen indgang samt stort og charmerende badeværelse i oprindelig stil med både separat badekar og bruseniche. Hertil kommer også et fint gæstetoilet som tilgås fra den særligt rummelige entré. 
I haven er der massere plads at boltre sig på. Her er ideelt både til afslapning og udendørs aktiviteter. Solrige dage kan nydes på den dejlige fliseterrasse og her er stor nem plæne til både boldspil, legestativ og meget andet. Haven er stor og er det oplagte samlingspunkt for en god havefest eller grill aften med venner og familie. 

Beliggenheden på Rosenvænget 18 er centralt med nem adgang til både lokale butikker, skoler og offentlig transport. Holbæk er kendt for sin naturskønne atmosfære, og den livlige bymidte.

Tøv ikke med at kontakte os - denne ejendom vil ikke skuffe dig og kan meget vel være dit kommende drømmehjem.

1975
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
592 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.670 kr.

Udbetaling

130.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,956 / 12.517 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Ryttergaard
home Holbæk

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

fryt@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59