Rosendalvej 2, 3660 Stenløse

102 m2 villa

Kontant 2.695.000 kr.

Hyggelig etplansvilla på stor grund


- Velindrettet og overskuelig bolig med god, stor udestue

Hvis I er en ung børnefamilie, der har lyst til at prøve villalivet af, må I ikke snyde jer selv for Rosendalvej 2 i Stenløse. Boligen har god forståelse for det pæne, det hyggelige og det overskuelige, så I kommer hurtigt på plads. Derudover får I en rummelig udestue, mens det afslappede kvarter i Stenløse nyder godt af alle faciliteter.

Et par afgørende detaljer giver ejendommen sin profil. Selve boligen tæller 102 m2 i et enkelt plan, så hvis børnene er fløjet fra reden, er huset også mere end velegnet til jer. Villaen blev bygget i 1965, men taget er lagt i 2008, og gasfyret er fra 2021. En garage får I også, og de 18 bonuskvadratmeter kan også nemt udnyttes til værksted.

Boligen tilbyder en opgraderet planløsning med to gode værelser, der sagtens kan blive til tre. Samme afdeling tæller desuden bryggerset og hjemmets lyse klinkebadeværelse, mens køkkenet er udvidet med et hyggeligt spiseafsnit, mens I finder opholdsstuen lige ved siden af.
Netop stuen er boligens største rum, der bl.a. byder på nydelige trægulve og et stort vinduesparti. Via stuen fortsætter I videre til udestuen, som er vestvendt og herfra træder I direkte ud i haven.

Grunden tæller hele 841 kvm. og byder på hyggelige bede og solrige terrasser. Samtidig er der også yderligere muligheder med den store hjørnegrund, hvor alle jeres havedrømme kan indfries.

Andre drømme får mindst lige så nemt ved at blive til virkelighed. Omkring jer bugner lokalområdet af faciliteter, fornødenheder og fornøjelser, der i fællesskab holder hverdagen toptunet. Alt findes inden for omtrent halvanden kilometer, hvor I har institutioner, skole og gymnasiet foruden Egedal Centret og Stenløse Station.

Glæd jer til at få det hele med. Og kontakt os for en fremvisning.


4Antal rum
1985Ombygget
841 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.340 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,503 / 12.339 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Chabert
home Stenløse - Ølstykke - Jyllinge

Salg & vurdering - Vurderingsspecialist RD

markc@home.dk

70 10 10 14

70 10 10 14