Ny pris

Rørbækvej 15, 5540 Ullerslev

195 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Rørbæk


Stor og flot landligt beliggende ejendom med udsigt over markerne og Rørbæk Skoven

Lige udenfor Revninge og blandt fantastiske naturomgivelser, finder du denne skønne ejendom der rummer god plads, både inde og ude.
Fra boligen er der under 2 kilometer til den populære friskole i Revninge og på blot ca. 7 minutter i bil  når du Kerteminde, hvor der er hyggelige gader og gode handlemuligheder. Her er desuden et par rigtig gode og populære badestrande. 

Du ankommer til ejendommen via den fine gårdsplads og bliver her mødt af boligen der står flot med den hvide facade og det røde tag. 
Selve boligen rummer 195 indflytningsklare boligkvadratmetre, som er fordelt på: rummelig entré/bryggers der leder til fordelergangen med 2 gode og store værelser samt boligens badeværelse. der findes desuden yderligere et godt disponibelt rum/værelse. For enden af gangen er der den flotte hall, der leder til boligens store opholdsafdeling med køkkenalrum og stue. I stuen er der brændeovn der bidrager til hyggen i de kolde måneder, og der er desuden udgang til sydvendt terrasse, hvor de dejlige sommerdage kan nydes. 
På 1. salen er der et lille repos samt toilet og 2 store værelser med loft til kip og smukke bjælker. 
Desuden en lille kælder der f.eks. kan bruges til ekstra opbevaring eller viktualierum. 

Fra mange steder i boligen er der enten et flot kig over markerne og naturlandskabet eller ud på den hyggelige have/gårdsplads. 

I bryggerset er der adgang til fyrrummet med pillefyret og herfra videre adgang til det gode og store udhus/garage. Her er der gode opbevaringsmuligheder og de mange kvadratmeter giver et hav af muligheder. Her kan bl.a. samles større forsamlinger eller diverse hobbyer kan udfoldes her. 

Desuden en god stor carport, hvor der også er plads til vasketøj, cykler mv.
Der er også en ekstra garage på den anden side af gårdspladsen.

Ejendommen er omkranset af en skøn have med gode terrasser, og her kan den flotte udsigt over naturlandskabet nydes. 

Drømmer du om at bo landligt, og hvor der er fornuftig afstand til de omkringliggende byer? Så er boligen her helt klart et besøg værd. 
6Antal rum
1999Ombygget
2Antal toiletter
2967 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.369 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,381 / 11.353 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Caroline Myrup Laakkonen
home Nyborg

Ejendomsmægler

carol@home.dk

65316464

65316464