Rønnevej 19, 3720 Aakirkeby

113 m2 villa

Kontant 845.000 kr.

Villa lige udenfor Aakirkeby


- med udsigt over marker

Tæt på Aakirkeby står denne fine villa klar til at slå dørene op for en ny familie. Boligen fordeler sig over halvandet plan, hvor I får et køkken, en stue, to værelser, et badeværelse, et gæstetoilet og et bryggers. Udenfor venter jer en stor, sydvendt have med terrasse og udsigt over økologiske marker. Velkommen til.
Jeres kommende adresse på Rønnevej 19 placerer jer knap én kilometer fra indkøbsmuligheder og Hans Rømer Skolen, mens dagtilbud kun ligger lidt længere væk, så hverdagen glider let. Når hele familien skal underholdes, bringer bilen jer hurtigt til NaturBornholm. 
Ejendommen er opført i 1949 og præsenterer sig med en grå facade, hvide vinduesrammer og et rødt tag. Fortil har I også en carport til bilen.
Rundturen starter i køkken, hvor der er god plads til at være fælles om madlavningen. For enden kan I placere et spisebord til den hurtige morgenmad og til lektielæsning, mens forældrene forbereder maden. I den tilstødende stue luner brændeovnen, og her kan I indrette et langbord og en sofakrog til hyggelige stunder og sjove spilaftener. Etagen afrundes af et gæstetoilet samt et bryggers med god plads og egen indgang samt plads til vaskefaciliteter. På førstesalen finder I to regulære værelser, der begge fremstår i fornuftige og indretningsvenlige størrelser. Heroppe er der også et badeværelse med en muret bruseniche.
Træd ud på den skønne terrasse, der er delvist overdækket og orienteret direkte mod syd, så I får de bedste betingelser for frokoster og grillmiddage sommeren igennem. I haven er der masser af plads til børnenes leg og boldspil.
Lyder det som noget for jer? Ring i dag for mere information.
1949
Byggeår
3
Antal rum
2
Antal toiletter
962 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.255 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,287 / 4.108 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rie Langskov
home Nexø

Salg & Vurdering, Vurdering for Realkredit Danmark

riln@home.dk

56 49 30 87

56 49 30 87