Købsaftale underskrevet

Rodosvej 19, 2300 København S

155 m2 villa

Kontant 8.995.000 kr.

SJÆLDENT UDBUDT MURERMESTERVILLA PÅ 240 ETAGEMETER.                                                MULIGHED FOR MANGE VÆRELSER TIL DEN STORE FAMILIEDet kræver ikke noget grundigt eftersyn for at se, at denne indflytningsklare villa har rigtig meget at byde på for familien, der søger en børnevenlig ejendom tæt på alle hverdagens behov i Sundbyøster.

Villaen er indbydende over hele linjen, og den veltænkte planløsning disponerer over 240 etagemeter fordelt på stue, førstesal og kælderplan. Stueetagen byder på tre stuer en suite, et gæstetoilet og et pænt køkken. 

Førstesal er oplagt som soveafdeling: fordelingsgang, der forbinder to værelser med skabsplads og skunk – ét af dem med adgang til eget toilet, et stuerum med karnap samt et mindre værelse. I kælderen er der et stort disponibelt rum, et vaskerum, et badeværelse med bruser samt et gæstetoilet. 

Hele boligen byder på elegante detaljer, som de flotte plankegulve, stukkaturen i loftet samt karnappen på hver etage, og så flyder dagslyset ind fra alle verdenshjørner, så I er garanteret et flot lysindfald i alle boligens rum.

Ejendommen
Bygningen er opført i 1921, fremstår velholdt og byder på en fin, aflukket have med solbeskinnet plæne og frugttræer. Derudover råder matriklen også over en carport, en delvis lukket terrasse, der vender mod vest, et tilstødende skur samt en stor sydvendt terrasse; hvilket betyder, at I får solen det meste af dagen og aften.

Område
I befinder jer tæt på alt, hvad Sundbyøster har at tilbyde: indkøb, skole, børnepasning, bibliotek, legeplads, idrætshal samt flere spisesteder – det hele ligger i gåafstand. Når I har brug for et frisk pusterum, så er der heller ikke langt til Sundbyøster Plads og Amagerbrogades handelsliv, og på varme sommerdage kan I cykle til Amager Strandpark og Kastrup Søbad på 10 minutter. Ja, da det hele ligger ikke langt væk, og I kan nemt komme vidt omkring på cykel, bus eller metroen, som ligger ca. 1,5 km væk.
6Antal rum
1921Byggeår
2Antal toiletter
325 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lene Andersen
home Amager - Kastrupvej

Ejendomsmægler, MDE

lean@home.dk

32 97 14 00

32 97 14 00