Risingevej 10, 5330 Munkebo

165 m2 villa

Kontant 1.695.000 kr.

MUNKEBO


Velholdt og højt beliggende bolig i Munkebo med udsigt til fjorden. Mange gode m². Endvidere planlagt fjernvarme i området.

Vi kan med stor glæde, præsentere denne skønne familievilla, der er højt beliggende og med skøn udsigt til den smukke fjord, og de omkringliggende huse, centralt i Munkebo. 
Villaen er beliggende i roligt og lukket vænge, og med turen op af den lange indkørsel, får I en eminent beliggenhed, der samtidig er særdeles privat. Oven i det, er beliggenheden også dejlig central i Munkebo. Nærmest indkøbsmulighed er blot 300 meter væk, mens byens skole ca. 1200 meter, og kan let nås på gåben eller en kort cykeltur. Slutteligt kan det nævnes at der også er planlagt fjernvarme i området.

Vi byder ind i den rummelige entre, med adgang til oprindeligt gæstetoilet, samt boligens badeværelse, der ligeledes fremstår oprindeligt. Herfra åbner boligens leverum sig op på højre side, mens værelserne nås mod venstre. 
Starter vi mod højre, er der både adgang til køkkenet, samt den ene af i alt 2 stuer. Fra begge rum er der ligeledes adgang til en spisestuen, og det vil være oplagt at ligget to eller alle rum sammen, til et dejligt og stort køkken-alrum. Fra stuen er der dejligt kig ud over nabolaget samt udgang til skønt terrassemiljø. 
Mod venstre i entreen, ledes vi af en fordelingsgang og kommer forbi 2 ud af 3 gode værelser - begge med indbyggede skabe, og det ene med udgang til overdækket terrasse.
Videre i gangen nås praktisk bryggers, som også kan benyttes som indgang i dagligdagen. Endelig nås den anden ende af huset som rummer en dejlig stor stue med stemningsfuld pejseindsats, og herfra videre adgang til boligens sidste værelse, ligeledes med indbyggede skabe.

Under denne tilbygning er der kælder, der nås fra gavlen. Her er der 2 gode disponible rum, med god mulighed for opbevaring og værksted.

Haven er enkelt anlagt, med få buske og fritstående skyggefulde træer, samt bede i forlængelse af terrassen langs huset. I havens ene hjørne er der anlagt en sænket terrasse hvor der kan søges læ, ligesom der i forlængelse af indkørslen er en god terrasse, der binder denne og indgangspartierne samme, og det vil derfor være muligt at følge solens stråler dagen rundt. 

Lyder boligen og beliggenheden som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os - vi glæder os til at fremvise dig boligen.
6Antal rum
1972Ombygget
2Antal toiletter
1317 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.249 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,822 / 7.768 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Simon Gavnbo
home Kerteminde - Munkebo

Indehaver, Ejendomsmægler

siga@home.dk

65324404

65324404