Ny pris

Ringstedvej 21A, 4690 Haslev

111 m2 villa

Kontant 1.695.000 kr.

Ejendom med mulighed for erhverv centralt i Haslev


Ringstedvej

Denne historiske villa i Haslev har en perfekt beliggenhed for dig, der drømmer om at bo centralt, og måske med virksomhed under eget tag. En bid af Haslevs historie, nemlig den gamle slagter forretning, Slagter Hansen.
Den grå pudset ejendom byder på 118 kvadratmeter, flotte og indbydende erhvervslokaler i stueplan. Her har der de sidste 16 år ligget en smørrebrødsforretning. Butikken er idag indrettet med stort udstillingsområde med større kølediske, salatbar og salgsmontre Der er i samme lokale indrettet hyggeligt spiseområde med caféborde og skulle der behøves mere plads til spisende gæster, så findes der yderligere et lokale med god plads til kunderne.
Til forretningen er der arbejdsrum, kølerum, rummeligt industrikøkken og personalerum med toilet.
Der er yderligere 2 ekstra toiletter som er at finde ude i forretningen til de spisende gæster.
Butikkens inventar kan købes med hvis der er en drøm om at drive smørrebrødsforretningen videre.
På boligens 1 sal får du 111 kvm lys og rummelig privatbolig. Du kommer til lejligheden via egen seperat hoveddør fra gadeplan eller alternativt via forretningen. Her byder mulighederne sig nemt til en udlejning hvis ikke man selv skal bo i huset, da erhverv og privatbolig er delt med hver deres indgang og entre.
Lejligheden indeholder mindre repos, og herfra en lille fordelingsgang til lejlighedens første værelse og indgang til det lyse køkken-alrum
Fra alrummet har du herfra adgang til 2 værelser mere samt et badeværelse.
Alle 3 værelser med masser af lys og plads til alt lige fra dobbeltseng til børnenes legetøj.
Fra erhvervets bagdør er det adgang til hyggeligt gårdmiljø. Fra gården har du adgang til fyrrum med vaskefaciliteter, den store have, fryseboksen samt det gamle Slagter Hansens røgeri. Det er nedlagt men det er ren nostalgi, der er ikke gjort noget siden Slagter Hansens tid, det står som det blev bygget, dog anvendes det alene til opbevaring idag, men de gamle ovne står der endnu og duften af røget spegepølse hænger stadig i de gamle trælægter.
Grunden som består af 2 matrikler er på i alt 1378 kvadratmeter, og hele udemiljøet omgives af en fin lukket have med høje træer.
Udover at bo helt tæt på det centrale bymidte, indkøbsmuligheder og station har i skoven indenfor få minutter Ligeledes er Nordskov skolen blot 15 minutters gang fra din hoveddør.
Så drømmer du om at få din egen butik eller måske nedlægge erhvervet for at bo i et af Haslevs historiske by huse, så er muligheden lige her.

7Antal rum
1958Ombygget
2Antal toiletter
1378 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.932 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,778 / 7.748 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ulrik Basso Larsen
home Frederiksværk-Skævinge

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

ulbl@home.dk

88 20 92 80

88 20 92 80