Ny pris

Ribevej 7, 6740 Bramming

197 m2 villa

Kontant 1.198.000 kr.

Ny Pris kr. 1.198.000


Skøn villa, med masser af muligheder, for både erhverv samt privat bolig

Velkommen til Ribevej 7

På Ribevej 7 får du en central beliggenhed – blot et stenkast fra Brammings bymidte – her ligger denne hvide villa med de fineste klassiske detaljer og masser af albuerum indenfor, i haven og i tilbygningen, hvor det er tilladt at drive erhverv.

I øjeblikket er villaen indrettet med lyse stuer, køkken, badeværelse, bryggers og havestue i stueetagen og værelser, stort soveværelse og badeværelse på første sal. Men rumdeling og indretning er nem at ændre på, og mangeårig rådgivende arkitekt ved boligmagasinet Bo Bedre, Lone Barslund (MAA), har allerede udarbejdet det fineste indretningsforslag, som køberen får med i handelen eller en smagsprøve af på fremvisningen.

Huset ligger på en gennemgående grund mellem Ribevej og en meget stille bid af Østergade. Herfra er der i øjeblikket indkørsel til grunden og tilbygningen på 190 kvm, som kan bruges til garage eller et hav af andre formål. Der kan også laves indkørsel fra Ribevej, hvis det passer bedre.

Tilbygningen er opvarmet og har oceaner af plads, flere rum, toilet og flere indgange, så den også kan lejes ud – helt eller delvist – uden gene for husets ejere, hvis de ikke selv har brug for pladsen.

Du har her også mulighed for at opvarme værkstedet med separat centralvarme med fasbrændselsfyr, og/eller oliefyr varmluft, 

Grunden er på hele 1.422 kvm og den, der vil have en mindre have at holde, kan fx udstykke en grund. Som det er nu, er der brombærhegn, jordbær, rabarber og frugttræer til glæde for voksne og børn. Og det hører da med til den gode historie at børnene selv kan komme sikkert i skole og at de helt små kan lege trygt i haven, hvis der opsættes stakit mod vejen. 

Vi vil foreslå at du snupper den første smagsprøve på huset ved at klikke dig gennem de mange smukke og inspirerende billeder.

Ring til home Bramming på 75101555! , så står vi klar til en fremvisning!
1917
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
1422 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.198.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.998 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,468 / 5.835 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Flemming Dreyer
home Bramming

Indehaver, Ejendomsmægler

dreyer@home.dk

75101555

75101555