Nyhed

Rens Bygade 42, 6372 Bylderup-Bov

145 m2 villa

Kontant 945.000 kr.

145 kvm indflytningsklar etplansvilla i Rens


Ualmindeligt velholdt både indvendigt og udvendigt!

På Rens Bygade 42, har du nu mulighed for at erhverve denne flotte og velholdte villa. Rens er en aktiv by, med et stærkt lokalt sammenhold samt flere årlige arrangementer. Der er kort afstand til grænsen, hvor du finder et hav af indkøbsmuligheder. Dertil er der gode offentlige transportmuligheder, til både dansk og tysk skole samt fritidsaktiviteter. 

Udvendigt fremstår huset med en muret facade, betontag samt plastvinduer og døre. Huset opvarmes primært via el radiatorer som suppleres af en luft til luft varmepumpe - Ejendommen er klassificeret med et pænt energimærke D.
Indvendigt rummer huset i alt 145 kvm veludnyttede kvadratmeter - Et stort køkkenalrum, med god skabsplads, til alt hvad en god husholdning skal rumme, samt ovn i ergonomisk arbejdshøjde. I alrummet er der også plads til en hyggelig spisekrog. I forlængelse af alrummet, finder du en dejlig stor vinkelstue, med rustiklofter samt gulvtæppe - Her er der rig mulighed for at indrette både spisegruppe og sofadeling. Dertil er der herfra direkte udgang til en sydvendt terrasse, hvor de sene sommeraftener kan nydes. I stuen er der opsat en luft til luft varmepumpe, hvorfra varmes fordeles ud i store dele af huset. Ønsker man at skabe et stort sammenhængende rum mellem stue og køkken, vil der også være mulighed for dette.
Huset rummer et stort soveværelse samt to ekstra værelser. Alle værelser har en god størrelse, hvoraf det ene eventuelt kan opdeles, hvis der er behov for et fjerde værelse. Pæn entre, hvorfra der er adgang til et badeværelse, der fremstår med et lyst miljø samt gulvvarme. Dertil er der et praktisk gæstetoilet.
Ejendommen er beliggende på en 1.035 kvm stor grund - Du mødes af en grusbelagt indkørsel, hvorfra bilen trygt kan placeres i en 31 kvm stor carport. I forlængelse af carporten er der et praktisk redskabsrum. Haven er en oplevelse for sig selv! Grunden er afgrænset med en ligusterhæk, der sikrer et godt privatliv. Dertil er der et hav af flotte bede, der skaber en intim og hyggelig atmosfære.
Alt i alt en utrolig velholdt og indflytningsklar etplansvilla,
Ses vi på Rens Bygade 42? Det håber jeg virkelig vi gør! 
4Antal rum
1977Byggeår
2Antal toiletter
1035 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

945.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

963 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,516 / 4.384 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lasse Damm Clausen
home Tønder

Ejendomsmægler MDE

ladam@home.dk

74726270

74726270