Rebbølvej 32, 6392 Bolderslev

124 m2 villa

Kontant 645.000 kr.

Indflytningsklar villa med udsigt til åbne vidder


Isoleret garage fyldt med muligheder!

Beliggende i rolige omgivelser, udbydes denne flotte og velholdte villa. Ejendommen fremstår i dag med en pudset facade, plastikvinduer samt et solidt ståltag. Huset opvarmes med pillefyr og er klassificeret med energimærke F.

Du finder et samlet boligareal på i alt 137 kvm, fordelt på to plan - Dertil er der en udestue på 21 kvm samt garage på 50 kvm. Alt dette er beliggende på en 918 kvm stor grund.

Indretning: Rummeligt bryggers, med indbygget skabsplads samt plads til vaskefaciliteter. Herfra er der
adgang til et lyst gæstetoilet. Stort og praktisk køkken, der fremstår i pæn stand. Yderligere er der i køkkenet plads til at etablere en mindre spisegruppe. Fra køkkenet er der adgang til et stort soveværelse, med tilhørende badeværelse. Dette er også for nyligt blevet renoveret, med bl.a. nyt gulv, nye lofter samt nyt bademiljø. 

Husets centrum er en skøn opholdsstue, hvor der fint kan indrettes en hyggelig sofaafdeling, samt spisebord med plads til at samle hele familien. Stuen fremstår bl.a. med nyt gulv samt nymalet. Fra stuen er der direkte udgang til en skøn udestue, der netop har fået nyt gulv samt lofter. Tilhørende stuen er der en tidligere entré, der fint kan indrettes som kontor. I stueplan er der gulvvarme i bryggers, gæstetoilet samt badeværelse. 

På 1.sal mødes du af et stort repos, hvorfra der er adgang til to værelser. Disse kan fint indrettes som børneværelser og eventuelt udnytte repos til legerum. 

Udvendigt finder du en stor indkørsel, med rig mulighed for parkering. På nordsiden af huset, har man en dejlig terrasse, hvorfra man kan nyde udsigten til de åbne vidder. Fin velholdt have, der er lukket af hele vejen rundt, og med begrænset vedligeholdelse. 

En af ejendommens helt store kvaliteter, er en nyrenoveret garage med el-port, hvor der er plads til at etablere et stort værksted, benytte som gildesal eller noget helt tredje.

Alt i alt en utrolig velholdt villa, beliggende i naturskønne omgivelser og med en super garage. 

For aftale om fremvisning kontakt home Tønder på tlf.: 74726270
1875
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
918 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

645.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.331 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,056 / 3.170 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Allan Nielsen
home Tønder

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alnie@home.dk

74726270

74726270