Ravnsbjerg Bakke 12, Guldager, 6710 Esbjerg V

189 m2 villa

Kontant 4.298.000 kr.

ARKITEKTONISK SPÆNDENDE VILLA FRA 2018 PÅ 189 KVM, UD TIL SKØN NATUR


LÆKKERT KØKKEN/ALRUM I ÅBEN FORBINDELSE, STORE VÆRELSER MED HEMSE

Skøn nybygget, og arkitektonisk smukt hus fra 2018 beliggende på lukket lomme, ud til både natur med stort grønt område, sø og legeplads. Huset er opført som et energiklasse A hus, og med både jordvarme og genveks luftudskiftning. Der er virkelig kræset for alle detaljerne, og udført i æstetiske farver og materialer. Det er desuden let, at tage toget direkte ind til Esbjerg midtby.
Så drømmer du om at bo tæt på Esbjerg, ud til naturen, tæt på både Sønderris og Tarp, samt evt den Internationale skole, så er huset perfekt for jer.
Flot hall med højt til loftet, smukke gulve og et skønt ovenlysvindue.

Fantastisk lækkert køkken i åben forbindelse til både alrum og stue. Det åbne rum, højden til loftet, samt de store vinduespartier giver et skønt opholdsrum, og en hel unik rumvirkning. Man fornemmer virkelig kvaliteten, farvernes spil, og nærheden i rummet.

Køkkenet er arbejdsvenligt indrettet og med masser af opbevaringsplads. Samtidig er der et viktualierum, som bare giver så meget ekstra plads.

Det store alrum og stue giver en fantastisk mulighed for at samle hele familien, og byder på hyggeligt samvær med masser af gæster. Fra rummet er der direkte udsyn til både have, men også ud til det store grønne område med legeplads, og hygge sø. Desuden er det lavet en smart løsning med en stor hems med mulighed for kontor, eller legerum til børnene.

Separat forældre afdeling med et dejligt soveværelse med vinduerne mod øst, og kæmpe walk in closet. Lækkert og stort forældre bad med store flotte klinker, pænt skabsarrangement og både bruseniche og hyggeligt kar.

Børneafdeling med 3 store værelser, hvor af de 2 faktisk også har hemse. Stort og flot badeværelse i samme sikre stil som forældrenes.

Tilhørende til huset er en opvokset have, skøn solterrasse, hvor noget af terrassen er overdækket, samt dobbelt carport med stort redskabsrum

2018
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.298.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.105 kr.

Udbetaling

215.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

26,278 / 20.541 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Jensen
home Esbjerg

Partner, Ejendomsmægler, Køberrådgiver

mijen@home.dk

75137011

75137011