Ravelsvej 33, 7500 Holstebro

124 m2 villa

Kontant 2.445.000 kr.

Indflytningsklar villa på lukket stikvej


Attraktiv indretning - bl.a. 4 værelser + soveværelse

Drømmer du om en indflytningsklar bolig i lyse materialer og med en god indretning? - Så se med her!

Boligen er opført i 1980 og har i 2022 gennemgået en omfattende renovering. Her har sælger bl.a. lavet 2 nye badeværelser i kvalitetsmaterialer, godt køkken/alrum med udgang til dejlig terrasse og have og dertil er der lavet tre børneværelser, kontor og soveværelse. Boligen fremstår gennemgående med troldtektlofter, akustikpaneler og bl.a. sildebensgulv

Boligens entre/bryggers fremstår med god funktionalitet og med indgang til køkken/alrummet der fremstår i hvide tidsløse elementer. Her er der adgang til soveværelset med eget badeværelse, hvor der er tænkt på det lyse moderne udtryk med væghængt toilet, store flotte klinker og god bruseniche. I forbindelse med alrummet er der 2 børneværelser og badeværelse i samme udtryk som førstnævnte. Dertil kommer gennemgang/multirum med udgang til terrasse samt endnu et børneværelse og kontor. Integreret udestue er med loft til kip og gode vinduespartier.

Til boligen er desuden en god garage med el-port, godt depotrum og cykel/brændeskur. Lukket og ugeneret have med god vestvendt terrasse.

Ellebæk er et attraktivt boligområde beliggende i den vestlige del af Holstebro. Området byder på et roligt og familievenligt miljø, hvor man kan nyde den fredelige atmosfære. Med sin nærhed til byens faciliteter som indkøbsmuligheder, skoler og offentlig transport samt idrætsaktiviteter er Ellebæk et bekvemt sted at bo. Naturelskere vil også finde glæde i de omkringliggende grønne områder og naturskønne stier, der er ideelle til udendørsaktiviteter og rekreation. Ellebæk er et ideelt valg for dem, der ønsker at bo i et roligt og godt villakvarter. 
5Antal rum
1980Byggeår
2Antal toiletter
911 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.445.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.806 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,092 / 11.203 kr.

Tjek boliglån