Ny pris

Rahbeks Have 39, 4300 Holbæk

132 m2 villa

Kontant 2.850.000 kr.

Flot moderniseret og indflytningsklar etplansvilla i attraktivt lukket villakvarter


Holbæk

På en super beliggenhed i Holbæk, ligger Rahbeks Have 39, en flot og indflytningsklar villa med en super planløsning. 

Denne skønne bolig er løbende blevet moderniseret med bl.a. badeværelse og tidssvarende køkken, samt stor tilbygning. Udefra er huset yderst præsentabelt med filsede facader og hvidt træværk og vinduer. 
I inviteres indenfor via en rummelig og lys entré, som fører jer videre ind i den velindrettede bolig.
Fra entréen er der adgang til hhv. pænt og lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme og 2 store indretningsvenlige værelser. Det ene værelse har tidligere været opdelt i to og kan nemt blive det igen hvis man har behov for et ekstra værelse. 

Entréen fører videre ind i husets hjerterum, den store åbne stue med hyggelig brændeovn og et fantastisk lysindfald fra det store vinduesparti. I stuen er der rigtig god plads til både sofaarrangement, samt spisebord, ligesom der er udgang til en dejlig solrig terrasse. 
Køkkenet, som ligger i åben forbindelse til stuen, er pænt og lys med god skabs- og bordplads, ligesom her er plads til spisebord. 

Fra køkkenet er der adgang til endnu et godt værelse, samt praktisk bryggers med fine opbevaringsplads, vaskefaciliteter og egen udgang.

Haven er anlagt med solrigt terrassemiljø som rummer plads til både grill, havebord og solsenge.
Her er desuden en pænt anlagt græsplæne, flotte bede samt rummelig indkørsel med plads til flere biler, der fører op til husets carport. Til huset hører desuden to store udhuse med plads til opbevaring, cykler og haveredskaber.

Beliggenheden er helt i top, i et trygt og attraktivt villakvarter, hvor de trafiksvage veje blandt andet fører direkte til fjorden, som ligger en kort spadseretur mod nord. Alt hvad familien har behov for i hverdagen, findes indenfor gå- og cykelafstande, og områdets stisystemer fører jer desuden sikkert rundt i kvarteret.
4Antal rum
1976Byggeår
822 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.850.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.980 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,369 / 13.054 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Ryttergaard
home Holbæk

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

fryt@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59