Rådyrleddet 29, 3660 Stenløse

172 m2 villa

Kontant 5.295.000 kr.

Lys og rummelig etplansvilla fra 2006 med solceller


- Tæt på Fælleden i Stenløse Syd

Det er først og fremmest ordet moderne, der kendetegner denne familievilla fra 2006. En moderne bolig med en tidssvarende, moderne indretning – perfekt til netop den moderne familie. Dernæst får I en børnevenlig adresse i et lukket kvarter tæt på Fælleden i Stenløse Syd med blot 200 meter til nærmeste daginstitution.
Det er på sin plads at have visse forventninger til byggestandarden af en ejendom fra dette årtusind, og villaen her kan indfri dem alle. Den store dobbeltcarport med indbygget udhus ligger solidt under sadeltaget, og der er tilføjet diskrete solceller på den sydvendte tagflade, så boligens energivenlige profil er stærk.
Inden døre fremstår boligen meget velholdt, og et sammenhængende materialevalg giver indretningen en naturlig struktur. De 171 m2 er ydermere disponeret efter en glimrende planløsning, som danner separate afdelinger til forældre og børn.
De tre oplagte børneværelser ligger sammen med bryggerset og det ene badeværelse i den ene ende af huset, mens forældresoveværelset med lækkert spabadeværelse ligger i den anden. Ved forældreafdelingen ligger faktisk et femte værelse, så hvorvidt I vil bruge pladsen til hjemmekontor, walk-in-closet eller et ekstra børneværelse er helt op til jer.
Centralt har I de lyse og indbydende opholdsområder i form af et lækkert køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Ved køkkenet er loftet ført flot til kip, og diskrete akustiklofter sikrer, at lydniveauet forbliver behageligt uden at spolere boligens flotte indretning. Derudover bidrager de gennemgående gipslofter og de lyse gulve ligeledes til boligens lette og besnærende stemning.
Sydvest er bedst – i hvert fald når det kommer til havelivet, og baghaven vender dermed helt perfekt. Der er anlagt en ny træterrasse i krogen af huset, hvor de to dobbelte havedøre opløser grænsen mellem stuen indenfor og det solrige udemiljø.
Rolige rammer og mange grønne områder er med til at gøre Stenløse Syd til et attraktivt kvarter, og byens familievenlige kvaliteter har i årevis sat området på landkortet. Populariteten skyldes ikke mindst fornuftig byplanlægning med gode stisystemer til at forbinde alle komponenter, og eksempelvis kan skolebørnene nemt finde klasselokalet på egen hånd, mens pendlere til København får en håndsrækning af S-togsforbindelsen.
Lad os stå for en fremvisning.

2006
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.841 kr.

Udbetaling

265.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

32,445 / 25.404 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Martin Thorup Fystro
home Stenløse - Ølstykke - Jyllinge

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

fystro@home.dk

70 10 10 14

70 10 10 14