Rådbjergvej 19, Rådbjerg, 4450 Jyderup

140 m2 villa

Kontant 1.750.000 kr.

Rådbjerg, Jyderup


Velindrettet villa med gode muligheder i særligt naturskønne omgivelser

Med fuldkommen uforstyrret udsigt over åbne marker, så langt øjet rækker, på en skøn grund, ligger denne pæne etplansvilla. En særlig attraktiv beliggenhed for jer, der holder af naturen.
På Rådbjergvej 19 får I fantastiske, fredfyldte og naturskønne omgivelser i en velindrettet familievilla. På grunden er der, udover hovedhuset, opført flere sidebygninger med garage, værksted, skure og disponible rum, der skaber masser af muligheder for blandt andet jer med den pladskrævende hobby.
Villaen rummer fire gode værelser og store, åbne fællesrum, og er dermed glimrende til familien med op til tre børn.
I bydes velkommen fra vejen med en stor, grusbelagt indkørsel med plads til flere biler og adgang ind i den hyggelige forhave, der er anlagt med skøn beplantning, god plæne og overdækket terrasse.
Boligen inviterer indenfor via en rummelig entré med plads til sko og overtøj. Herfra har I adgang til husets pæne og velindrettede køkken, til husets badeværelse, som er indrettet med kar, til husets store stuer og til det ene af i alt fire værelser. De tre værelser ligger i en afdeling for sig med gæstetoilet, mellemgang og udgang fra det ene værelse til en hyggelig, østvendt terrasse.
Huset er løbende vedligeholdt og opdateret. Faciliteterne i huset fremstår alle pæne og brugbare. I de store stuer får I masser af plads til at indrette jer, med både det helt store spisebord, hyggekroge, sofahjørne og eventuelt en hjemmearbejdsplads.
Rundt om huset er der etableret flere hyggelige terrasser. I baghaven støder grunden direkte op til en mark, og således får I desuden her en absolut fantastisk fred omkring jer, hvor i virkelig kan komme ned i gear og nyde fritiden.
På trods af de fredfyldte og landlige omgivelser, er I her blot to kilometer fra Jyderup, hvor I finder alt hvad familien skal bruge i hverdagen. Tilkørsel til motortrafikvejen ligger på få minutter fra boligen.

1961
Byggeår
5
Antal rum
1381 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.755 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,849 / 8.510 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Ryttergaard
home Holbæk

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

fryt@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59