Prinsensvej 8, 9320 Hjallerup

177 m2 villa

Kontant 1.698.000 kr.

Skøn og vedligeholdt 70'er villa i ét plan


Fuldmuret i unik og flot stil

Velkommen til Prinsensvej 8!
Her får du en skøn villa på en attraktiv beliggenhed i Hjallerup by. Boligen ligger få minutter på cykel fra både skole og indkøb, og er placeret på en rolig villavej. 

Denne skønne fuldmuret etplansvilla fra 1970 har et boligareal på 177 m2, inklusiv en tilbygning fra 1982.Desuden er der en garage på 32m2, samt en skøn grund på 801 m2. Villaen er arkitekttegnet og byder på en rigtig god planløsning som rummer masser af plads til hele familien. Her får du trælofter i de fleste rum, som skaber en god kontrast til det flotte rødlige murværk der går igen i køkken, pejsestue og bryggers. Du får altså her en bolig der står virkelig skarpt med rigtig gode indretningsmuligheder.

Kommer du indenfor i den skønne bolig, bydes du på et rigtig lækkert bryggers, hvor der er masser af både skabs- og gulvplads og ikke mindst vaskesøjle. Bevæger du dig videre kommer du til et vildt flot køkken, som fremstår vedligeholdt og byder på masser af skabs- og bordplads, hvor du har mulighed for at samle hele familien om madlavningen. Her er der desuden plads til at nyde morgenkaffen ved den fine spiseplads. Fra køkkenet kommer du ind i den første af de hyggelige stuer. Her har du de perfekte rammer til aftenhygge i sofa eller foran brændeovnen. Boligens anden stue byder på endnu flere m2. Her har du masser af plads til indretning af både spisestue, hvor hele familien kan samles, og hyggelig tv-stue, hvorfra du får direkte udgang til en rigtig skøn og overdækket fliseterrasse. Boligen har også 4 gode værelser, alle i rigtig fin størrelse, hvor der er gode muligheder for at etablere master-bedroom, børneværelser, kontor eller noget helt fjerde. Du får et skønt gangareal som forbinder værelsesafdelingen med resten af boligen. Ved siden af værelserne finder du både badeværelse med badekar og gæstetoilet. 

Udendørs får du en rigtig hyggelig og privat have, som byder på masser af flotte kroge og beplantninger, hvor den store terrasse skaber de perfekte rammer for sommerfester i det fri. Er du havemenneske har du også mulighed for at gå og hygge dig med at pleje de mange buske og træer.

 Lyder denne bolig som noget for dig, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på 96 38 38 00, så står vi klar til at fremvise.
1970
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
801 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.698.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.221 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,548 / 8.177 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Holm Frost
home Dronninglund

Indehaver, Ejd.mægler MDE & Køberrådgiver

frost@home.dk

96383800

96383800