Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 10. december

kl. 14.30-15.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 10. december kl. 14.30-15.00

Præstetoften 4A, Ledøje, 2765 Smørum

154 m2 villa

Kontant 3.195.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 10. december

kl. 14.30-15.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 10. december kl. 14.30-15.00

Rummelig 70’er-villa med børnevenlig adresse og skønt udemiljø


Med mange gode indretningsmuligheder

I skal nok hurtigt føle jer hjemme på Præstetoften 4A, og det gælder både børnefamilien og jer, der drømmer om noget ekstra plads at gøre godt med. Udelivet kan stortrives i haven og på terrasserne, imens beliggenheden sørger for nærliggende natur, samt at I nemt kan klare hverdagens gøremål.
Villaen fra 1977 fremstår pæn og præsentabel, og allerede ude fra vejen får I en forsmag på det grønne udemiljø, som indrammer boligen. Blandt den skønne beplantning finder I en stor have med gode hyggekroge, ligesom terrasserne lægger sig op ad ejendommen i alle retninger, så I hele dagen igennem kan søge mod den nærmeste solskinsplet. Samtidig kan bilen parkeres i den tilstødende carport.
I får her 154 kvadratmeter at gøre godt med, hvor 70’er-charmen flere steder skinner igennem, men ønsker I at opdatere indretningen, er dette bestemt også en mulighed. I stueplanet har I et køkken, et alrum/en stue med view og udgang til haven foruden et praktisk bryggers med vaskefaciliteter, et karbadeværelse, et gæstetoilet og tre af de i alt fem værelser; det største er hertil udstyret med skabsplads og har egen indgang til badeværelset. Oppe på førstesalen modtages I af de sidste to værelser og et disponibelt rum. Her har I også en stor stue, som kan samle hele familien, og det dejlige udsyn over forhaven fra den franske altan sætter prikken over i’et.
Den lille, hyggelige by, Ledøje, placerer sig naturskønt, imens beliggenheden på en rolig villavej yderligere lægger fundamentet for en tryg tilværelse i indbydende rammer. Når I skal søge mod skole, daginstitution, indkøb og idrætstilbud, behøver I blot at følge stisystemet ind til Smørum, hvor I også kan gøre et stop ved Smørum Centret. København venter på jer efter 25 minutters kørsel, og derudover har I let adgang til motorvejen, når I skal videre rundt.
Ledøje fungerede oprindeligt som en lille landsby til Smørum, så hvis I er på udkig efter et hjem, der både har byen nært ved og et stærkt lokalt sammenhold, så er I havnet det rigtige sted. Begge byer har haft vokseværk, så der nu ikke er mere end 3 km fra by til by og dermed cykelafstand til skole og indkøb, mens der med motorvejen er perfekte muligheder for at forbinde sig med resten af Storkøbenhavn - en helt unik kvalitet, når I samtidig har landsbysamfundets tæt knyttede bånd som et sikkerhedsnet under jer.
Med andre ord et hjem, hvor bolig og beliggenhed går op i en højere enhed.
1977
Byggeår
7
Antal rum
2
Antal toiletter
688 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.948 kr.

Udbetaling

160.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,604 / 15.347 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Casper Trap
home Smørum

Ejendomsmægler, MDE

trap@home.dk

36 14 10 46

36 14 10 46