Poppelvej 5, 5230 Odense M

150 m2 villa

Kontant 6.995.000 kr.

Smuk og klassisk Hunderup-villa i gåafstand til både centrum og Skovsøen


- Stor flot solrig vestvendt have med fred og ro

På en af Hunderupkvarterets bedste beliggenheder - vestsiden af Poppelvej - i gåafstand til centrum, har vi nu den store fornøjelse, at kunne byde indenfor i denne smukke og klassiske villa med en fantastisk atmosfære. 

Villaen indeholder: Indbydende entré med adgang til pænt gæstetoilet med gulvvarme. Hyggeligt Unoform køkken med spiseplads og stort viktualierum, fantastisk flot spisestue med udgang til den dejligste terrasse og den smukkeste have. Fra spisestuen er er åben forbindelse til en stor flot opholdsstue med brændeovn. 

1. salen indeholder: 2 meget store og hyggelige værelser (det ene kan let opdeles i to værelser) samt et pænt og lækkert brusebadeværelse med gulvvarme.

Kælderen er meget anvendelig og her er masser af plads samt et godt klima.
Indeholder: Bryggersindgang med plads til vaskefaciliteter, stort badeværelse med gulvvarme og både karbad og bruser, 2 fine gæsteværelser/ teenagerværelser samt et hyggeligt vinrum. (Kælderen er ikke godkendt til beboelse).

Til villaen hører en pæn muret carport.

Bagved findes en af kvarterets smukkeste og for Hunderupkvarteret meget store og solrige haver. Her er en fantastisk fred og ro da alle haverne vender ind mod hinanden. Man mærker slet ikke at man befinder sig kun 1400 meter fra Odense centrum.

Hvis drømmen er en smuk, klassisk og indflytningsklar villa på en af Hunderupkvarterets bedste adresser - i gåafstand til gågaden, Skovsøen og hvor der hvert år afholdes gadefest, så er det denne smukke villa I skal købe.

BEMÆRK : Der kan tidligst være overtagelse den 1/6-2024.
1922
Byggeår
3
Antal rum
3
Antal toiletter
764 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.242 kr.

Udbetaling

350.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

42,594 / 33.448 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Christoffersen
home Skibhusvej

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

hchris@home.dk

66139300

66139300