Poppelvej 14, 8850 Bjerringbro

90 m2 villa

Kontant 840.000 kr.

Rummelig villa med en god beliggenhed på rolig vej i midtbyen


Løbende moderniseret med bl.a. delvist vinduer m.v.

Beliggende på en stille og afskærmet vej i nærheden af byens centrum, finder du denne rummelige toplans villa med en boligareal på 90 m2 og en velindrettet kælder på 90 m2, der overrasker med sin gode loftshøjde. 

Villaen, der er opført i 1960, præsenterer sig med en delvist gulstens facade og pudset murværk og med eternittag. 

Boligen har gennemgået kontinuerlige forbedringer, herunder delvise udskiftninger af vinduer i hvid plast fra 2016 samt en omfattende renovering af kælderen med udvendig isolering af sokkel/dræn på både syd- og nordsiden.
Villaen ligger på en 807 m2 grund, som en omfatter en charmerende lukket baghave, der åbner op til en skøn træterrasse fra 2019. Foran huset findes et rummeligt flisebelagt område i Herregårdssten, der nyder godt af en velplaceret overdækning. Herudover fuldender en garage og et udhus dette attraktive udeareal.
Indvendigt byder boligen på en imponerende rummelighed. Ved indgangen mødes du af en entré med et skab og en trappe, der fører ned til kælderen. Overetagen præsenterer et værelse med skabe og en smuk plankegulv samt et andet værelse, der blev gennemrenoveret i 2021 med nye gulve, indervægge og skabe. Et badeværelse med grå fliser og en glasbrusevæg ledsages af et pænt hvidt bordarrangement. Den hyggelige stue på 24 m2 byder på et smukt parketgulv og smelter sammen med et køkken/alrum i en åben forbindelse.
Kælderen er rummelig og inkluderer et indgangsrum/bryggers med vask, to gode disponible rum med laminatgulve (isoleret i vægge, gulv og loft), et depotrum, et varmerum med varmeveksler, et stort og anvendeligt rum (isolerede vægge) samt et toilet med skab. Radiatorer er tilgængelige i alle kælderrummene.
Denne charmerende villa, der giver dig exceptionel værdi for pengene, udstråler en imponerende rummelighed.
1960
Byggeår
3
Antal rum
2
Antal toiletter
807 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

840.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.789 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,236 / 4.098 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peter Stouby Mortensen
home Bjerringbro

Ejendomsmægler, MDE, indehaver

psmo@home.dk

86684844

86684844