Poppelvang 27, Pedersborg, 4180 Sorø

148 m2 villa

Kontant 3.295.000 kr.

1-plans rødstensvilla med god planløsning


Beliggende til grønt fællesområde og nær Pedersborg Sø


Flot rummelig murstensvilla i 1-plan fra 2004, beliggende i attraktivt og børnevenligt kvartér med gåafstand til Pedersborg Sø, Grydebjerg Skov, daginstitutioner, trafiksikker skolevej, ligeledes kun 3 km til Sorø centrum og 2 km til motorvejstilkørsel.
Pedersborg Sø er forbundet til Sorø Sø via stisystem, hvor såvel Sorø centrum og Akademihaven kan nås på en god gå, løbe eller cykeltur.
 
Villaen er med sine 148 kvm meget moderne og har en fantastisk planløsning. Den er energivenlig med lavt varmeforbrug takket være fjernvarme og pilleovn. Gulvvarme og flotte træ- eller klinkegulve findes overalt i villaen. 
Den byder på lyse og rummelige værelser, herunder en rummelig entré, et forældreafsnit med lækkert badeværelse med brus og et stort soveværelse med skabsvæg med skydedøre. Der er også en dejlig rummelig stue med en pilleovn og åben forbindelse til køkken/alrummet. Herfra er der udgang til terrassen både fra spisestuen og opholdsstuen. Store glaspartier og ovenlysvinduer sørger for en behagelig belysning. Køkkenet er funktionelt med masser af skabsplads, rene flader og moderne hvidevarer. Yderligere findes der 3 gode værelser, et ekstra badeværelse med brus, et rummeligt bryggers med god skabsplads og adgang til loftet.

Haven er stor og hyggeligt anlagt med et behageligt terrasseområde, omgivet af hækplanter. Derudover er der et hyggeligt drivhus indrettet med havemøbler. Indkørslen er flisebelagt, og der er en dobbelt carport med integreret udhus samt et ekstra udhus. Grunden er syd/vestvendt og grænser op til et grønt fællesareal. Alt i alt er denne villa virkelig dejlig og klar til indflytning - absolut et besøg værd.
Sorø er omgivet af naturskønne områder med mange søer og skove. Byen har en central beliggenhed på Sjælland og en god infrastruktur med motorvejsforbindelse til København, Fyn og Jylland samt togforbindelser hver halve time til både København og Fyn/Jylland.

Bestil allerede i dag en fremvisning hos home.

2004
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.143 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,294 / 15.757 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Langesø
home Sorø

Indehaver, ejendomsmægler, valuar, MDE

lange@home.dk

57 87 05 00

57 87 05 00