Plantagevej 6, Nørremark, 4892 Kettinge

180 m2 villa

Kontant 2.350.000 kr.

Flot og moderniseret villa


Beliggende i de mest naturskønne omgivelser

Nu har du en unik mulighed for at erhverve dig en flot og moderniseret villa med en parklignende grund i de skønneste omgivelser. Ejendommen er beliggende kun 15 min. kørsel i bil fra stationen i Nykøbing F. og kun 8 min. til hyggelige Nysted.

Huset er opført i mursten med tegltag og termovinduer. Opvarmning sker via et nyere pillefyr.

Indretningen er som følgende:
Du træder ind i den store entré, som giver videre adgang til det store badeværelse med toilet. Fra entréen kommer du ind i spisestuen, hvor du møder en fantastisk åben forbindelse til 1. salen, og lysindfald fra ovenlysvinduer. Det skal opleves! I åben forbindelse har du både det flotte køkken (fra 2021) og den store opholdsstue, hvorfra du kan træde ud på en hævet terrasse, der sikrer dig en skøn udsigt over den store grund. Ydermere har du i stueplan også et godt bryggers. 

1. salen byder på et flot badeværelse med brus, toilet og vask. 2 store værelser, hvor der er hems i det ene. Hele reposen fungerer som en ekstra opholdsstue, hvor du har den skønneste udsigt udover markerne. 

Udvendigt har du selvfølgelig den store dejlige grund, hvor du bagerst i haven har en mindre vanding og shelter med plads til masser af hygge. Der er dobbelt garage, og stort værksted. Derudover er der et godt anneks opført i mursten som er godkendt til beboelse - kan evt. benyttes som teenageafdeling. 

Ejendommen her skal opleves, lige fra det moderniseret hus, til den naturskønne grund med masser af solkroge. Det vil du ikke fortryde. 

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.


5Antal rum
1922Byggeår
2Antal toiletter
4219 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.350.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.435 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,547 / 10.731 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jørgen Danielsen
home Nysted

Ejendomsmægler & valuar, Køberrådgiver

jamd@home.dk

54 84 40 30

54 84 40 30