Pilevænget 11 (+9), Tommerup St, 5690 Tommerup

246 m2 villa

Kontant 3.595.000 kr.

Stor villa på lukket vej i Tommerup Stationsby


Med søudsigt og skøn, solrig have - 2 grunde.


I udkanten af Tommerup Stationsby, på en lukket vej, finder I denne dejlige villa. Boligens 246 kvadratmeter fordeler sig på fire værelser, 3 badeværelser, et gæstetoilet, en stor hall i forbindelse med den ene af de to stuer samt et køkken-alrum med direkte udgang til en af havens terrasser. 

Derudover får I en lækker udestue og en god kælder som er indrettet med køkkenelementer og plads til vaskerum, et ekstra badeværelse samt to disponible rum.
Fra den flisebelagte indkørsel med dobbeltcarport, træder I ind i gangen, hvorfra huset virkelig åbner sig. Hallen er adskilt fra stuen af et glasparti med skydedøre, så I får kigget hele vejen gennem hall og spisestue til endevæggens brede vinduesparti ud mod have. Fra hallen er der direkte adgang til gæstetoilettet og kælderen samt værelsesafdelingen på den ene side og køkken-alrum på den anden.
I værelsesafdelingen er der en fordelingsgang til et badeværelse og fire lyse værelser, hvoraf det ene har endnu et badeværelse en suite.
Det rummelige køkken-alrum er indrettet i varme naturfarver, og den hjemlige stemning understreges af småsprossede vinduer og havedøre, og af brændeovnen i midten af rummet ved spisebordet. På de lune dage, kan havedørene slås op til terrassen med søudsigt som har morgen og eftermiddagssol. Fra køkken-alrummet er der passage til både den store opholdsstue i midten af huset samt til en mindre tv-stue.
I opholdsstuen kan I nyde udsigten indefra ved ovnen , eller I kan skubbe skydedørene fra og træde ud på terrassen. Herfra er der udgang den store have og til et skønt orangeri.
På Pilevænget 11 bosætter I jer i et roligt område med hverdagens fornødenheder ganske nær. Både indkøb, daginstitutioner, togstationen og Høgsholt Skov under en kilometer fra hoveddøren. Tallerupskolen når i på 300 meter ligesom fodboldbaner, sportshal, fitness og svømmehal er inden for 500 meters afstand. Motorvejen når I på omkring ti minutter.

Der er opsat solceller med effekt på 3 KW i 2012 og installeret Verisure alarm system i hele boligen. 
7Antal rum
1972Byggeår
4Antal toiletter
2266 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.826 kr.

Udbetaling

180.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,682 / 16.365 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010