Pileparken 30, 6230 Rødekro

HomeDk.Property.Details.SizeAndCategory

HomeDk.Property.Details.CashPrice

Fuldmuret villa opført i gode materialer, tæt på skole


Rødekro

I et børnevenligt kvarter, på en lukket villavej i Rødekro ligger dette skønne kvalitetshus. Det er tydeligt, at der både er lagt vægt på æstetik og praktik, da huset blev designet, og I får derfor et smukt hjem, hvor I ikke skal bekymre jer om vedligeholdelsesarbejde, men I stedet kan fokusere på hinanden.
Huset er en fuldmuret villa fra 2009 med engoberet tegltag, vedligeholdselsfrie døre og vinduer samt en ideel ruminddelingen til børnefamilien. Ejendommen er på 164 kvadratmeter fordelt på et plan, og grunden er på 925 kvadratmeter.
I køkken-alrummet vil I straks mærke husets hjerte. Her en indbydende tone, loft til kip, store vinduer, og de smukke lyse flader sættes i kontrast med de mørke gulve og den mørke bordplade. Her er indtænkt funktionelle detaljer, som et viktualierrum og akustiklofter. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet, og her fortsætter de flotte rammer, og I kan nyde udsigten til haven.
I huset finder I en separat forældreafdeling med indbyggede skabe og eget badeværelse, og derudover får I to store værelser, et kontor, endnu et badeværelse samt et bryggers.
I haven er der en stor og delvist overdækket fliseterrasse. Her er gode solforhold, og I kan sågar finde en plads med læ. Haven er nem at holde, og på den store græsplæne er der masser af plads til leg og boldspil. I får også en integreret dobbelt carport med et isoleret udhus, der er oplagt til opbevaring.
Huset har en central placering med kort afstand via stisystem til daginstitution og Hærvejskolen. Derudover er der cirka tre kilometer til indkøbsmuligheder og til Rise Skov.
Så er I på udkig efter et smukt og praktisk hjem til jeres familie, er denne etplansvilla højst sandsynligt det ideelle match.
2009
HomeDk.Property.USPs.YearBuilt
6
HomeDk.Property.USPs.RoomCount
2
HomeDk.Property.USPs.BathroomCount
HomeDk.Property.USPs.EnergyLabel

HomeDk.Property.Economy.Headline

HomeDk.Property.Economy.Sales.CashPrice

2.995.000 kr.

HomeDk.Property.Economy.Sales.OwnersExpensePerMonth

2.420 kr.

HomeDk.Property.Economy.Sales.Payout

150.000 kr.

HomeDk.Property.Economy.Sales.BruttoNetto

18,385 / 14.380 kr.

Tjek boliglån

HomeDk.Property.Broker.Headline

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045
HomeDk.Property.Broker.VisitBrokerPage