Peter Søndergårds V. 2, Vibæk Strand, 8400 Ebeltoft

104 m2 villa

Kontant 1.798.000 kr.

Moderniseret hus med mulighed for fritidsbrug - dejlig beliggenhed


Tæt på by, vand og naturen.

Nu kan I blive de heldige indehavere af denne skønne helårsbolig der kan benyttes til ferieformål der ligger i naturomgivelser tæt på skov og badestrand. Boligen er moderniseret fra top til tå i 2009 og fremtræder derfor helt indflytningsklar, så I nemt kan finde jer til rette og få gang i hverdagen og fritiden. Boligen er klar til hurtig overtagelse så I stadig kan nyde sommer i de skønne omgivelser.
I kan bl.a. glæde jer til et lyst opholdsrum, hvor køkken, alrum og stue ligger samlet, så der opstår en god sammenhæng i boligen. Loft til kip bidrager til den lette og åbne atmosfære, mens de store vinduespartier i karnapperne lader lyset strømme ind, og I indretter jer snildt med både en spiseafdeling og et hyggeligt sofahjørne. Køkkenet er holdt i et tidløst design med hvide fronter; her kan madlavningen klares i behagelige omgivelser, og alle hårde hvidevarer er installeret, inklusiv en opvaskemaskine. Det store badeværelse er opført med spabad, brusekabine og vaskesøjle, og dertil indeholder boligens 94 kvadratmeter to gode værelser. 
Boligen har fjernstyret varme- køleanlæg via wi-fi.
Grunden er stor, og på den måde får I en omfangsrig have, der dog vil være overkommelig at vedligeholde. Der er anlagt et pragtfuldt terrassemiljø, der inviterer til afslapning på en varm sommerdag, og området ligger perfekt i forhold til eftermiddags- og aftensolen, mens der også kan etableres lidt overdækning med et solsejl. I finder dertil et udhus med to rum på grunden, hvor I f.eks. får plads til opbevaring af redskaber.
Ejendommen ligger i udkanten af Vibæk Strand med blot en kilometer til kysten, så det er nemt at komme ned og bade på en varm sommerdag. Indkøbene kan klares efter fire minutters kørsel, og der er heller ikke langt til skole og børnepasning. Ebeltoft er også inden for rækkevidde; her kan I gå på opdagelse i byens forretningsgade og levende kulturliv, mens ejendommen også ligger tæt på et stort skovområde, der indbyder til fredelige gåture.
En velindrettet ejendom med en god beliggenhed, og lave ejerudgifter, som vi glæder os til at introducere jer til. Kontakt os gerne for en fremvisning.

Lejlighedsvis anvendelse muligt:
Ifølge Syddjurs Kommune vil man frit kunne benytte boligen i kortere eller længere perioder af gangen. Boligen må også stå tom. Indbo kan medfølge
1973
Byggeår
3
Antal rum
1239 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.798.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.748 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,138 / 8.678 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovholm
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

mosk@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33