Oxford Allé 75, 2300 København S

196 m2 villa

Kontant 9.995.000 kr.

Nybygget villa i to fulde plan på Amager - skønt lysindfald og højt til loftet


Her er både funktionaliteten og æstetikken i højsædet

På Oxford Allé udbydes nu en villa, hvis mange kvadratmeter fremstår lækre, lyse og funktionelle hele vejen igennem. Til ejendommen hører også en indbydende have og terrasse, og den attraktive beliggenhed fuldender hjemmet, der henvender sig til den pladskrævende familie og jer, der sætter pris på god kvalitet.
Villaen breder sig over et areal på 196 kvadratmeter, som fordeler sig på to fulde plan. Det gennemførte og moderniserede indre indeholder i stueplanet en entré, et åbent opholdsrum, hvor en stor stue går ud i ét med køkkenet. Sidstnævnte står snorlige i en tidløs stil med lyse fronter, der komplementeres af mørke elementer, og så rummer det masser af opbevaringsplads. Bryggerset er udstyret med vaskefaciliteter, og boligen råder samlet set over fem gode, pladsrige værelser, hvoraf de fire er at finde på førstesalen. Komforten og funktionaliteten er ligeledes indtænkt i de to badeværelser, som ligger på hver sin etage, da begge er nøje udformet med væghængt toilet, skabsvask og brus.
Udefra præsenterer huset sig ligeledes nydeligt og strømlinet. Boligen er opført i 2022, og den fremstår knivskarpt og med solceller på taget. En stor, privat have knytter sig til ejendommen, og her finder I også en træterrasse, ligesom I forsynes med et skur. Med vinduer til alle sider på førstesalen kan I desuden nyde at betragte de omkringliggende omgivelser fra alle vinkler, ligesom lyset får lov til at skinne hele vejen ind.
Der er yderligere tale om en fordelagtig beliggenhed på Amager, hvor I har Fælleden og Amager Strandpark i hver sin retning. Området tilbyder et fornuftigt udvalg af skoler, pasningstilbud og idrætsfaciliteter, ligesom I har gåafstand til et gymnasium og flere dagligvareforretninger. Efter mindre end 20 min. kørsel kan I befinde jer ved Indre By, og ellers har I metrostationen ved Bella Center 1,8 km fra adressen.

2023
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

9.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.258 kr.

Udbetaling

500.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

60,991 / 48.738 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mogens Steffensen
home Amager - Sundbyvester

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar MDE

mstef@home.dk

32 51 21 41

32 51 21 41