Overgaden Neden Vandet 21, Christianshavn, 1414 København K

176 m2 villa

Kontant 24.998.000 kr.

Én af de boliger som sjældent kan købes - i alt 297 etagemeter


Helt igennem unik - erhverv, bolig, bådplads og tagterrasse

Her får man chancen for at bo helt centralt på Christianshavn i en sjældent udbudt og helt unik bolig i flere etager med butik i stueetagen.

Overgaden Neden Vandet er en af de hyggelige gader langs kanalerne på Christianshavn og her i nummer 21, kommer du til at bo helt centralt med en smuk udsigt over kanalerne og byens liv.
Huset er indrettet med en butik i stueetagen på 87m2. Selve boligen dækker over 1.sal, 2.sal og tagetagen og er på i alt 174m2, hvortil tagetagen udgør 24m2.
Butikslokalerne i stueetagen er pæne og velholdte og der er et enormt kundepotentiale takket være den fremragende placering lige ved kanalen over for Christianshavn Torv.

Selve beboelsen er på 1.sal og opefter og der er køkken og bad på både 1.- og 2.-sal, så i huset er der både mulighed for, at man kan bo en stor familie på alle etagerne, eller man kan leje en af etagerne ud. 1.sal har et enkelt værelse, køkken og en storslået stue med vinduer langs hele væggen, hvorfra man har den dejligste udsigt.
2. sal er indrette nærmest ligesom den første med et enkelt værelse og et køkken samt stuerum, der dog i dette tilfælde er opdelt i to.
Øverst oppe er der ét stort disponibelt rum, der går helt op til kip og med blottede hanebåndsspær. Herfra er der direkte udgang til tagterrassen - hvilken er yderst privat.

Huset er helt unikt med en indvendig baggård, der er blevet integreret i boligen. Man har sat skråvinduer øverst, så der er et fremragende lysindfald ned gennem hele bygningen med indvendige svalegange. Til den øverste etage er der en skøn og tilbagetrukket tagterrasse, hvor man sidder helt uforstyrret helt oppe under himlen. Til ejendommen er der også en kælder samt tilhørende bådplads langs bolværket.

Bygningen er fra 1726 og indvendigt har man bevaret nogle af de klassiske detaljer, mens man samtdig også har moderniseret. De flotte vinduespartier, træpanelerne på væggene og den synlige spærkonstruktion giver sammen med de flotte plankegulve et klassisk udtryk, mens badeværelserne og køkkenerne er mere moderne.

Den centrale placering gør, at man kan være over alt i København i løbet af 20 minutter på cykel og ikke mindst i lufthavnen på 15 min. Det moderne bymenneske kan finde alt, man har brug for på Christianshavn, hvor der er et væld af hyggelige caféer, spisesteder af enhver art og spændende specialforretninger. Eftersom det kun tager 5 minutter på cykel, kan det næsten ikke betale sig at tage metroen ind til Indre By, men skulle behovet opstå, er stationsnedgangen under 100 meter fra ens hoveddør, man skal bogstaveligt talt bare lige over på den anden side af kanalen. Indkøbsmuligheder kommer man heller ikke til at savne, da der er flere supermarkeder omkring torvet og langs Torvegade.
Mange af byens seværdigheder er også i behagelig gåafstand fra boligen; således er der blot 1 kilometer til Nyhavn eller Operahuset, der nås nemt takket være de mange broer over Christianshavns hyggelige kanaler.

Alt i alt en misundelsesværdig bolig med en helt fænomenal placering, der simpelthen bare skal ses og opleves.
1726
Byggeår
6
Antal rum
3
Antal badeværelser
97 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

24.998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.443 kr.

Udbetaling

1.250.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

152,797 / 122.110 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tobias Thomsen
home Christianshavn - City

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

totho@home.dk

32 95 14 00

32 95 14 00