Overgade 41, 8400 Ebeltoft

304 m2 villa

Kontant 4.500.000 kr.

Fantastisk byhus med gårdhave og havkig - gode parkeringsmuligheder


Rummelig bolig med mange muligheder - bl.a. velegnet til 2 generationer

Det er en imponerende omhu, der er lagt i at opdatere dette smukke byhus i Ebeltoft, og boligoplevelsen er intet mindre end fantastisk. Huset rummer tilmed 304 m2, og det er derfor en ejendom med rigtig mange muligheder. Suppleringsvis får I en skøn have, og som om dét ikke var nok, er der endda havkig fra flere rum.
Naturligvis må et byhus befinde sig i byen, men det er alligevel fint at slå fast, at I kommer til at bo i hjertet af Ebeltoft. Boligen er kort sagt en del af det bybillede, som folk kommer langvejs fra for at opleve. Lidt unikt er parkeringsmulighederne ligeledes fremragende, og I har adgang til privat parkering både fra Overgade og Kirkegårdsvej.
Vi skal helt tilbage til 1846 for at finde boligens oprindelsesår, men man skal ikke granske ejendommen mange sekunder for at opdage, at der er taget kærligt hånd om det løbende vedligehold. Omkring årtusindskiftet fik huset den helt store opgradering, orkestreret af arkitekterne Primdahl og Weitling – og det har de klaret til UG.
Materialerne er lyse, lette og sammenhængende på tværs af alle rum, mens blotlagte bjælker i den oprindelige konstruktion er med til at binde sløjfe om boligens historie. Stemningen lander perfekt mellem det charmerende og komfortable, og det er en kærkommen sidegevinst, at der er rigtig god plads, hvilket sjældent gør sig gældende for et byhus. Der er i øvrigt høj sokkel, så I undgår indkig til stuerne fra gaden.
Boligen rummer et moderne spisekøkken, to pæne badeværelser og et gæstetoilet foruden fire lyse stuer, vinkælder, og tre gode værelser. Men hæng jer ikke så meget i antallet af værelser og stuer, for I kan tilpasse efter jeres behov. På 1. sal i den ene længe er etableret en lille lejlighed, som har køkken og stue i åben forbindelse, mellemgang, soveværelse med walk-in og et badeværelse. Denne lejlighed har desuden egen indgang via en privat tagterrasse. 

Der er etableret et indbydende gårdhavemiljø, hvor I kan finde både sol og skygge dagen igennem. Den øvrige have er nem, så de rekreative værdier er i top.
Kom med på en fremvisning, da dette skønne byhus skal ses!

5Antal rum
2000Ombygget
4Antal toiletter
700 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.821 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,882 / 20.516 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33