Overbyvej 36, As, 7130 Juelsminde

101 m2 villa

Kontant 795.000 kr.

OVERBY - 6 KM FRA JUELSMINDE


Meget velholdt bolig med skøn have

Denne meget velholdte bolig på 101 m3 byder på en skøn ugeneret beliggende med udsigt til åbne marker – ud over boligen finder du en virkelig brugbar udestue på 18 m2 samt et overdækket areal, der er ideel om sommeren.

Boligen ligger centralt i byen Overby, her er egen friskole, børnehave, forsamlingshus, sportsplads og et meget aktivt foreningsliv. Her er der offentligt transport til bl.a. Horsens og Juelsminde, og der er kort afstand (2 km) til både lækker sandstrand ved Kirkholm samt SPAR købmand i As Vig eller blot 6 km væk ligger den maritime havneby Juelsminde – også kaldet ”Mini-Skagen”. Desuden er der kun kort afstand til den berømte Palsgaard Slotspark.

Boligen appellerer til det unge par der ønsker en velholdt villa og ikke mindst en god entré på det danske boligmarked – alternativ kan den med stor succes tjene som hjem for den enlige der ønsker rolige omgivelser.

Når du træder ind i boligen, bydes du velkommen af en entre, hvorfra du har adgang til det øvrige gangareal. Badeværelset er udstyret med en bruseniche og gulvvarme, hvilket giver ekstra komfort. Bryggerset er praktisk indrettet med plads til både tørretumbler og vaskemaskine.

Boligen rummer desuden et soveværelse med en skabsvæg til opbevaring af tøj og andre ejendele samt et godt børneværelse, der er velegnet til familielivet. Opholdsstuen er rummelig og giver plads til både tv-stue og spisestue, og herfra er der direkte adgang til udestuen.

Den skønne udestue giver mulighed for at nyde udendørslivet og skabe ekstra plads til afslapning og samvær med familie og venner. Med det overdækkede område kan du også nyde udendørslivet, selv når vejret ikke er helt perfekt.

Udover boligen forefindes værksted med tilhørende garage på i alt 30 m2

Alt i alt er denne bolig på Overbyvej 36 et ideelt hjem for dem, der ønsker en velholdt bolig med skøn udestue og overdækket område, der forlænger sommermånederne.

4Antal rum
1967Byggeår
781 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

973 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,685 / 3.724 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christian Flesner
home Juelsminde

Ejendomsmægler MDE

flesner@home.dk

73707130

73707130